reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ty zawsze powtarzasz że masz za chuda twarz i zmarszczki ci widać 😅 te rogale o których piszesz z białym makiem to Marcinskie - tradycja poznańska. Zawsze jak jeździliśmy do Bartka to się nimi objadalismy. Julka to nas zawozilapo nie do specjalnej piekarni i były na ciepło. Łukasz kiedyś powiedział że pokażę nam SZTUCZKE 😂😂😂😂 i zjadł 4 na raz!! Jak jak waze więcej niż 54 kg to już nie wyglądam tak piekniw jak zawsze 😂 musze to zrucic bo sobie nie daruje. Chce sukienkiiii nosic i obcisle jeansy !!!!! Noja po porodzie to bylam wrak. Pilam te nutridrinki dla rakowcow 😰🥶 ale teraz mi aptety wrócił. Wczoraj na dzisiaj zrobiłam dewolaje bo Łukasz chciał. Ja w ciąży na koncowce już 5 tygodni nie gotowałam wcale.
Boże Jakie anorektyczki 🤣🤦‍♀️🤣🙃

reklama
U mnie spoko, miałam gości od środy (teściów), możecie sobie wyobrazić 😁 Czekam na pierwszy śwoadomy uśmiech i nic, nadal mina pitbulla, serio ja się jej zwyczajnie boję, dlatego tak mi zależy 🙈
Poza tym przeglądam chusty, bo 30 mam usg bioderek i jak dostanę zielone światło to spróbuje chusty, bo moje dziecko ciągle na mnie wisi, tylko w ramionach się nie drze w dzień, w nocy na szczęście na zasada nie obowiązuje, wrzucam do łóżeczka po karmieniu i sama zasypia.
Jej, ja też czekam na ten uśmiech 🤔. Mój tylko wygląda groźnie jak płacze. A jak nie płacze to robi takie minki i wygląda jak surykatka 😜. Właśnie ponad godzinkę sobie gębę darł 🤦.

Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny 😱 gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet ;)

Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny 😱 gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet ;)
Ja na vinted kupowałam bo to fakt szkoda kasy. Tylko kilka par spodni kupiłam w hm

Kochałam miłością wielką spodnie ciążowe z h&m. Resztę rzeczy można normalnie kupić, pełno namiotów wisi na wieszakach i nie są z działu dla kobiet w ciąży.

Ja mialam jwdne -bezuzyteczne -spodnie ciazowe z h&m.Nie nosilam bo praktycznie ciagle mi spadaly.Nie mialam poza tym zadnych ciazowych ubran.Kypilam leginsy na c&a z szerszym pasem o rozmiar wieksze Sprawdzily sie supet.Sa z dobrego materialu takie grubsze nie typowo ciazowe ale po prostu genialne z tym szerszym pasem bo podtrzymywaly brzuszek.Teraz tez w nich chodze choc spadaja ale mam brzuch pociazowy i one ladnie go maskuja.Polecam

Jesteś z PL? Jak chcesz to ci coś wyśle. Np koszule ciążowe i jakieś sukienki. Spodnie z h&m też mam. Tylko jaki ty masz rozmiar?

Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam 😂😂😂

glownie w hm spodnie i leginsy. Reszta w normalnych sklepach

reklama
Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam 😂😂😂
No to cię czeka zabawa 😜. Mij właśnie zjadł i się wygina i stęka na rękach 🤦. Nie wiem o co mu chodzi. Zaraz go w szafie zamknę 😂.
Czasem mu się uleje, ale czkawke ma często.

Do góry