Boże Jakie anorektyczkiTy zawsze powtarzasz że masz za chuda twarz i zmarszczki ci widać te rogale o których piszesz z białym makiem to Marcinskie - tradycja poznańska. Zawsze jak jeździliśmy do Bartka to się nimi objadalismy. Julka to nas zawozilapo nie do specjalnej piekarni i były na ciepło. Łukasz kiedyś powiedział że pokażę nam SZTUCZKE i zjadł 4 na raz!! Jak jak waze więcej niż 54 kg to już nie wyglądam tak piekniw jak zawsze musze to zrucic bo sobie nie daruje. Chce sukienkiiii nosic i obcisle jeansy !!!!! Noja po porodzie to bylam wrak. Pilam te nutridrinki dla rakowcow ale teraz mi aptety wrócił. Wczoraj na dzisiaj zrobiłam dewolaje bo Łukasz chciał. Ja w ciąży na koncowce już 5 tygodni nie gotowałam wcale.
reklama
Jej, ja też czekam na ten uśmiech . Mój tylko wygląda groźnie jak płacze. A jak nie płacze to robi takie minki i wygląda jak surykatka . Właśnie ponad godzinkę sobie gębę darł .U mnie spoko, miałam gości od środy (teściów), możecie sobie wyobrazić Czekam na pierwszy śwoadomy uśmiech i nic, nadal mina pitbulla, serio ja się jej zwyczajnie boję, dlatego tak mi zależy
Poza tym przeglądam chusty, bo 30 mam usg bioderek i jak dostanę zielone światło to spróbuje chusty, bo moje dziecko ciągle na mnie wisi, tylko w ramionach się nie drze w dzień, w nocy na szczęście na zasada nie obowiązuje, wrzucam do łóżeczka po karmieniu i sama zasypia.
Orchidea33
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet
Ja na vinted kupowałam bo to fakt szkoda kasy. Tylko kilka par spodni kupiłam w hmDziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet
motylek24
Kochałam miłością wielką spodnie ciążowe z h&m. Resztę rzeczy można normalnie kupić, pełno namiotów wisi na wieszakach i nie są z działu dla kobiet w ciąży.Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet
Ja mialam jwdne -bezuzyteczne -spodnie ciazowe z h&m.Nie nosilam bo praktycznie ciagle mi spadaly.Nie mialam poza tym zadnych ciazowych ubran.Kypilam leginsy na c&a z szerszym pasem o rozmiar wieksze Sprawdzily sie supet.Sa z dobrego materialu takie grubsze nie typowo ciazowe ale po prostu genialne z tym szerszym pasem bo podtrzymywaly brzuszek.Teraz tez w nich chodze choc spadaja ale mam brzuch pociazowy i one ladnie go maskuja.PolecamDziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet
bazylia128
Jesteś z PL? Jak chcesz to ci coś wyśle. Np koszule ciążowe i jakieś sukienki. Spodnie z h&m też mam. Tylko jaki ty masz rozmiar?Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet
bazylia128
Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam
nieagatka
glownie w hm spodnie i leginsy. Reszta w normalnych sklepachDziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet
reklama
No to cię czeka zabawa . Mij właśnie zjadł i się wygina i stęka na rękach . Nie wiem o co mu chodzi. Zaraz go w szafie zamknę .Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam
Czasem mu się uleje, ale czkawke ma często.