reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ty zawsze powtarzasz że masz za chuda twarz i zmarszczki ci widać 😅 te rogale o których piszesz z białym makiem to Marcinskie - tradycja poznańska. Zawsze jak jeździliśmy do Bartka to się nimi objadalismy. Julka to nas zawozilapo nie do specjalnej piekarni i były na ciepło. Łukasz kiedyś powiedział że pokażę nam SZTUCZKE 😂😂😂😂 i zjadł 4 na raz!! Jak jak waze więcej niż 54 kg to już nie wyglądam tak piekniw jak zawsze 😂 musze to zrucic bo sobie nie daruje. Chce sukienkiiii nosic i obcisle jeansy !!!!! Noja po porodzie to bylam wrak. Pilam te nutridrinki dla rakowcow 😰🥶 ale teraz mi aptety wrócił. Wczoraj na dzisiaj zrobiłam dewolaje bo Łukasz chciał. Ja w ciąży na koncowce już 5 tygodni nie gotowałam wcale.
Boże Jakie anorektyczki 🤣🤦‍♀️🤣🙃

reklama
U mnie spoko, miałam gości od środy (teściów), możecie sobie wyobrazić 😁 Czekam na pierwszy śwoadomy uśmiech i nic, nadal mina pitbulla, serio ja się jej zwyczajnie boję, dlatego tak mi zależy 🙈
Poza tym przeglądam chusty, bo 30 mam usg bioderek i jak dostanę zielone światło to spróbuje chusty, bo moje dziecko ciągle na mnie wisi, tylko w ramionach się nie drze w dzień, w nocy na szczęście na zasada nie obowiązuje, wrzucam do łóżeczka po karmieniu i sama zasypia.
Jej, ja też czekam na ten uśmiech 🤔. Mój tylko wygląda groźnie jak płacze. A jak nie płacze to robi takie minki i wygląda jak surykatka 😜. Właśnie ponad godzinkę sobie gębę darł 🤦.

Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny 😱 gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet ;)

Dziewczyny pytanie. Dopiero mam 9 tydzień ale dzis zauważyłam, ze dosc mocno brzuszek mi juz widac. Z tego wzgledu zaczelam rozgladac sie za ubraniami ciazowymi i przezylam szok. Jakie ceny 😱 gdzie kupowalyscie? Mozecie cos polecic? Dobrego jakosciowo i nie za miliony monet ;)
Ja na vinted kupowałam bo to fakt szkoda kasy. Tylko kilka par spodni kupiłam w hm

Kochałam miłością wielką spodnie ciążowe z h&m. Resztę rzeczy można normalnie kupić, pełno namiotów wisi na wieszakach i nie są z działu dla kobiet w ciąży.

Ja mialam jwdne -bezuzyteczne -spodnie ciazowe z h&m.Nie nosilam bo praktycznie ciagle mi spadaly.Nie mialam poza tym zadnych ciazowych ubran.Kypilam leginsy na c&a z szerszym pasem o rozmiar wieksze Sprawdzily sie supet.Sa z dobrego materialu takie grubsze nie typowo ciazowe ale po prostu genialne z tym szerszym pasem bo podtrzymywaly brzuszek.Teraz tez w nich chodze choc spadaja ale mam brzuch pociazowy i one ladnie go maskuja.Polecam

Jesteś z PL? Jak chcesz to ci coś wyśle. Np koszule ciążowe i jakieś sukienki. Spodnie z h&m też mam. Tylko jaki ty masz rozmiar?

Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam 😂😂😂

glownie w hm spodnie i leginsy. Reszta w normalnych sklepach

reklama
Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam 😂😂😂
No to cię czeka zabawa 😜. Mij właśnie zjadł i się wygina i stęka na rękach 🤦. Nie wiem o co mu chodzi. Zaraz go w szafie zamknę 😂.
Czasem mu się uleje, ale czkawke ma często.

Do góry