reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Juuuppiiii ale sie ciesze? Opowiadaj ktory tydzien co i jak bo jie jesrem w temacie.
Już się spowiadam [emoji41]
Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już [emoji6] robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać[emoji6]dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okropnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera [emoji1745] [emoji6]

reklama
Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już [emoji6] robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać[emoji6]dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okropnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera [emoji1745] [emoji6]
Oj kochana pamietam te mdlosci-4 miechy,rzyganie przynosilo ulge chociaz zdarzalo sie rzadko wiec meczaenia byla.W 5 mies.przuszedl katar po ktorym rzygalam jak kot-dostalam jakis lek specjalny.tylko od 6 do 7 miesc.wzglednie siw czulam.Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej👍

@evrla
Hmmm nie wiem co napisać :-D z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma ;) Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki o_O🥲🥲🥲😉😉
Mnie tak ok 2 tygodni bolało. Pół rany mi się pięknie zagoiło a druga połowa dość długo pobolewala. I do teraz mam takie zgrubienie na jednym końcu.
Jprdl, własnie mały mi się na spodnie zeszczal🤦. Chyba za luźno pampersa zapielam 🤦
Właśnie te noce są najgorsze jak mała nie daje pospać. Wtedy pewnie masz więcej płaczków, co nie? Mnie pocieszałas to ja też cię pociesze - to na serio minie, tylko trzeba trochę czasu ❤️. I pozwol sobie na ten płacz. Nie można dusić w sobie bo będzie gorzej.

Gratuluję!!! Bardzo się cieszę!! Ja też miałam mdłości bez efektu końcowego 😉 Niedługo się skończą 😉 ciesz się ciążą i odpoczywaj 🤰

Hmmm nie wiem co napisać :-D z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma ;) Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki o_O🥲🥲🥲😉😉
Dużo, dużo uścisków wysyłam 🤗

@evrla

Mnie tak ok 2 tygodni bolało. Pół rany mi się pięknie zagoiło a druga połowa dość długo pobolewala. I do teraz mam takie zgrubienie na jednym końcu.
Jprdl, własnie mały mi się na spodnie zeszczal🤦. Chyba za luźno pampersa zapielam 🤦
Właśnie te noce są najgorsze jak mała nie daje pospać. Wtedy pewnie masz więcej płaczków, co nie? Mnie pocieszałas to ja też cię pociesze - to na serio minie, tylko trzeba trochę czasu ❤️. I pozwol sobie na ten płacz. Nie można dusić w sobie bo będzie gorzej.
Ile razy Michalina mi sie ssikala i to w nocy akurat po zmianie pampa i to jak zaczelam karmic.Nie wiedzialsm kirdy ja przebierac bo przy mleku zasypia a jak skonczy jesc i bede zmieniac to sie wybudzi.Wiec jak podjadla to zabralam butle szybka przebuerka i konczymy butle.Tetaz to nawet malej lampki nie zapalam ani przy karmieniu ani przy pampie.U mnie naprzeciwko szkola i lampy sie pala cala noc wiec jest w sypialni polmrok - akurat😁

@evrla

Chłopcy mają przypadłość sikania na boki😜 a wszystko przez krewetki.
Zobaczona jestem, wczoraj byłam na balecie, faceci biegali w legginsach i muszę przyznać pięknie to wyglądało, nawet zastanawiałam się czy nie włożyli sobie skarpet😂

Hej dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy wam minęła niestrawności i wymioty . Ja już mam serdecznie dość ...jestem całkowicie wyłączona z życia prywatnego i uziemiona w domu..jutro zaczynam 12 tydzień. Dodatkowo poziom tarczycy spadł prawie do zera i czuję się fatalnie. Miał ktoś tak. Kiedy zaczęło wam się normować TSH, kiedy wróciliście do żywych .
Mi minęło dokładnie z końcem 12tygodnia , ale koleżanka do 8miesiaca wymiotowała 🙄

reklama
Do góry