reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas blizniaki spia z tata,tzn w jednej sypialni.Ja z Matkiem w drugiej..Po cc stwierdzilam,ze ogarne trojke sama.taaaa🙈🙈blizniaki sie budzily,Matteo oczywiscie tez,one butelka on tez.. 3 godziny spokoju i jazda od nowa.Po 3 nocach chcialam z domu zwiewac😅😅😅.Teraz jest w miare ok.
My już dzisiaj tez osobno śpimy. Ja z Natalka w sypialni Łukasz z Basia. Tak chyba będzie zanim wróci do pracy i później się zmienimy. Tak sobie myślę że w takim układzie odpada problem antykoncepcji co nie :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ranyyy co za szaleństwo. Gdzie ty to z baletem jak ja nie wiem kiedy zeby umyć:)
Jestem po drugiej stronie mocy, mogę wyjść i zostawiać wszystko. Już w grudniu kupiłam sobie bilet na balet, sama bo nikt nie chciał ze mną wyjść, było fajnie.
Zobaczysz czas szybko zleci, wrócisz do pracy i do ludzi. Ciekawe jak twoja cycata w pracy 😂😂😂 tak jakoś mi się przypomniało j haha.

Nie pociesze Cię :-D do mnie jeszcze nie dotarło że byłam w 2 ciąży A już mam dwa bambetle w domu, która ciągle coś ode mnie chcą:) ciąża szybko zleci, tylko końcówka najgorsza. Witaj po drugiej stronie mocy :)
no ja nie wiem, czy ciąża tak szybko zleci.. u mnie dzis 11+3 i jak pomyślę że do października czekać to wieczność a potem myślę, że to tylko pół roku zostało i kolejne święta mam nadzieję będziemy już we trójkę 🥰🥰 pewnie mi sie dłuży, bo od transferu jestem na l4 i walczę dietą z cukrzycą ciążowa ale czego się nie robi...👶

Jestem po drugiej stronie mocy, mogę wyjść i zostawiać wszystko. Już w grudniu kupiłam sobie bilet na balet, sama bo nikt nie chciał ze mną wyjść, było fajnie.
Zobaczysz czas szybko zleci, wrócisz do pracy i do ludzi. Ciekawe jak twoja cycata w pracy 😂😂😂 tak jakoś mi się przypomniało j haha.
Cycata się rozchulala na moim stanowisku :oops:😅 ale jesteśmy w kontakcie. Ja i Łukasz z moim szefem. Tak sobie myślę teraz to jakieś inne drugie życie chyba było. Ja bym chętnie z Tobą poszła na balet, uwielbiam i te kutafony hehehe Lukasz A zawsze obrzydzaja i też musiałam szukac towarzystwa. Na czym byłaś? Jakoś październik to chyba pretty women w teatrze królowało.

Cycata się rozchulala na moim stanowisku :oops:😅 ale jesteśmy w kontakcie. Ja i Łukasz z moim szefem. Tak sobie myślę teraz to jakieś inne drugie życie chyba było. Ja bym chętnie z Tobą poszła na balet, uwielbiam i te kutafony hehehe Lukasz A zawsze obrzydzaja i też musiałam szukac towarzystwa. Na czym byłaś? Jakoś październik to chyba pretty women w teatrze królowało.
Logistycznie u ciebie bajka, np. zapiszesz dziewczynki do żłobka, przez rok będą chodziły razem, potem przedszkole podobnie. Ja teraz wszystko od początku, syn w szkole na drugim końcu miasta, córka zupełnie inny kierunek.
Byłam na balecie "jezioro łabędzie".

Logistycznie u ciebie bajka, np. zapiszesz dziewczynki do żłobka, przez rok będą chodziły razem, potem przedszkole podobnie. Ja teraz wszystko od początku, syn w szkole na drugim końcu miasta, córka zupełnie inny kierunek.
Byłam na balecie "jezioro łabędzie".
Jezioro łabędzie uwielbiam ale na tym zazwyczaj właśnie rosyjskim bywała przed świętami Bożego Narodzenia:) klasyk nad klasyki.

reklama
Do góry