reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Juuuppiiii ale sie ciesze? Opowiadaj ktory tydzien co i jak bo jie jesrem w temacie.
Już się spowiadam [emoji41]
Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już [emoji6] robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać[emoji6]dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okropnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera [emoji1745] [emoji6]

reklama
Tydzień mamy równo 13ty . Właśnie dostałam wynik pappy i jestem w grupie niskiego ryzyka także pięknie bo ja stara dupa jestem już [emoji6] robiłam też NIPT ale wyniki będą w przyszłym tyg ale już teraz czuję ulgę .
A co do samopoczucia to ..co ja tu będę dużo pisać[emoji6]dopóki objawy się nie pojawiły to panikowalam a jak już przyszły to nie chce odejść i męczą okropnie. Dla mnie te mdłości są najgorsze ale na szczęście nie rzygam. Jeszcze to tak w 100%do mnie nie dociera [emoji1745] [emoji6]
Oj kochana pamietam te mdlosci-4 miechy,rzyganie przynosilo ulge chociaz zdarzalo sie rzadko wiec meczaenia byla.W 5 mies.przuszedl katar po ktorym rzygalam jak kot-dostalam jakis lek specjalny.tylko od 6 do 7 miesc.wzglednie siw czulam.Mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej👍

@evrla
Hmmm nie wiem co napisać :-D z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma ;) Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki o_O🥲🥲🥲😉😉
Mnie tak ok 2 tygodni bolało. Pół rany mi się pięknie zagoiło a druga połowa dość długo pobolewala. I do teraz mam takie zgrubienie na jednym końcu.
Jprdl, własnie mały mi się na spodnie zeszczal🤦. Chyba za luźno pampersa zapielam 🤦
Właśnie te noce są najgorsze jak mała nie daje pospać. Wtedy pewnie masz więcej płaczków, co nie? Mnie pocieszałas to ja też cię pociesze - to na serio minie, tylko trzeba trochę czasu ❤️. I pozwol sobie na ten płacz. Nie można dusić w sobie bo będzie gorzej.

Gratuluję!!! Bardzo się cieszę!! Ja też miałam mdłości bez efektu końcowego 😉 Niedługo się skończą 😉 ciesz się ciążą i odpoczywaj 🤰

Hmmm nie wiem co napisać :-D z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma ;) Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki o_O🥲🥲🥲😉😉
Dużo, dużo uścisków wysyłam 🤗

@evrla

Mnie tak ok 2 tygodni bolało. Pół rany mi się pięknie zagoiło a druga połowa dość długo pobolewala. I do teraz mam takie zgrubienie na jednym końcu.
Jprdl, własnie mały mi się na spodnie zeszczal🤦. Chyba za luźno pampersa zapielam 🤦
Właśnie te noce są najgorsze jak mała nie daje pospać. Wtedy pewnie masz więcej płaczków, co nie? Mnie pocieszałas to ja też cię pociesze - to na serio minie, tylko trzeba trochę czasu ❤️. I pozwol sobie na ten płacz. Nie można dusić w sobie bo będzie gorzej.
Ile razy Michalina mi sie ssikala i to w nocy akurat po zmianie pampa i to jak zaczelam karmic.Nie wiedzialsm kirdy ja przebierac bo przy mleku zasypia a jak skonczy jesc i bede zmieniac to sie wybudzi.Wiec jak podjadla to zabralam butle szybka przebuerka i konczymy butle.Tetaz to nawet malej lampki nie zapalam ani przy karmieniu ani przy pampie.U mnie naprzeciwko szkola i lampy sie pala cala noc wiec jest w sypialni polmrok - akurat😁

@evrla

Chłopcy mają przypadłość sikania na boki😜 a wszystko przez krewetki.
Zobaczona jestem, wczoraj byłam na balecie, faceci biegali w legginsach i muszę przyznać pięknie to wyglądało, nawet zastanawiałam się czy nie włożyli sobie skarpet😂

Hej dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy wam minęła niestrawności i wymioty . Ja już mam serdecznie dość ...jestem całkowicie wyłączona z życia prywatnego i uziemiona w domu..jutro zaczynam 12 tydzień. Dodatkowo poziom tarczycy spadł prawie do zera i czuję się fatalnie. Miał ktoś tak. Kiedy zaczęło wam się normować TSH, kiedy wróciliście do żywych .
Mi minęło dokładnie z końcem 12tygodnia , ale koleżanka do 8miesiaca wymiotowała 🙄

reklama
Do góry