reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy wam minęła niestrawności i wymioty . Ja już mam serdecznie dość ...jestem całkowicie wyłączona z życia prywatnego i uziemiona w domu..jutro zaczynam 12 tydzień. Dodatkowo poziom tarczycy spadł prawie do zera i czuję się fatalnie. Miał ktoś tak. Kiedy zaczęło wam się normować TSH, kiedy wróciliście do żywych .
Na rzygi nie pomogę, w zasadzie nic takiego nie miałam. TSH obniża się i jest to normalne, raczej bez wpływu na samopoczucie.

@bazylia128 już w kaftanie cię wywieźli czy się trzymasz? Zmęczona pewnie, co?
Hmmm nie wiem co napisać :-D z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma ;) Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki o_O🥲🥲🥲😉😉

reklama
Do góry