No raczej [emoji16] witamy w skromnych progach [emoji3059]Jeny ale tu jest ekipa [emoji3059]
czy ja moge tu do Was tak niesmialo dolaczyc ?
reklama
Łooooo pani . Czekałam na ciebieJeny ale tu jest ekipa
motylek24
Fanka BB :)
Na rzygi nie pomogę, w zasadzie nic takiego nie miałam. TSH obniża się i jest to normalne, raczej bez wpływu na samopoczucie.Hej dziewczyny powiedzcie mi proszę kiedy wam minęła niestrawności i wymioty . Ja już mam serdecznie dość ...jestem całkowicie wyłączona z życia prywatnego i uziemiona w domu..jutro zaczynam 12 tydzień. Dodatkowo poziom tarczycy spadł prawie do zera i czuję się fatalnie. Miał ktoś tak. Kiedy zaczęło wam się normować TSH, kiedy wróciliście do żywych .
bazylia128
Chyba że jest za niskie tak jak ja mam , to wtedy, nie zazdroszczęNa rzygi nie pomogę, w zasadzie nic takiego nie miałam. TSH obniża się i jest to normalne, raczej bez wpływu na samopoczucie.
motylek24
W ciąży moze być prawie zerowe, ja tam lubię ten stan gorzej jak TSH wysokie.Chyba że jest za niskie tak jak ja mam , to wtedy, nie zazdroszczę
bazylia128
Hmmm nie wiem co napisać z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki@bazylia128 już w kaftanie cię wywieźli czy się trzymasz? Zmęczona pewnie, co?
bazylia128
No ja mialam jakoes 0, 04 i bylo fuuuj.W ciąży moze być prawie zerowe, ja tam lubię ten stan gorzej jak TSH wysokie.
bazylia128
Juuuppiiii ale sie ciesze? Opowiadaj ktory tydzien co i jak bo jie jesrem w temacie.Jeny ale tu jest ekipa
no raczejJeny ale tu jest ekipa
reklama
Jeny ale tu jest ekipa