Kachar
Fanka BB :)
Oj kochana , współczuję, my młodą wyeksmitowalismy do innego pokoju , u nas w sypialni śpi starsza , mieliśmy spać tak jak Wy wszyscy razem , ale już pierwszej nocy jak Lidia zaczęła płakać a Nina zatykać uszy , to od razu poszłam położyć ja osobno, i wstajemy do niej jak się obudzi, szkoda mi starszej , ona też musi sie wyspać bo do przedszkola wstaje ranoHmmm nie wiem co napisać z dnia na dzień chyba lepiej jak już się NASYCAM Natalka. Za to zmęczenia tak daje się we znaki. JPRDL ja jeszcze nie doszłam po cesarce. Ile to u was trwalo? Pamiętam że ta pierwsza po tygodniu już śmiałam A u mnie jutro tydzień i dalej obolala i jeszcze słaba. Ta jeban....a anemia mnie jeszcze trzyma. Na cyce już nic nie biorę, mleka ni ma Basia na szczęście dużo spi ale w dzień bo w nocy to lubi nas wszystkich pobudzić. I wtedy się zaczyna. Basia butla, Natalka butla, pampers mały i pampers duży. Ci do kup to jest jedna na dzień, zaraz właśnie będę zmieniać. Taka byłam mądra jak doradzalam i pocieszylam A teraz sama się zastanawiam czy to moje zycie juz tak teraz bedzie wygladac? No i sa placzki