reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pozyjemy-zobsczymy.W tv trabia ze nie chca dac
Informacje z TV to już osobna kwestia, nie zawsze źródła są potwierdzone. Pozatym czy sens to tak roztrząsać, wojna w Europie niesie za sobą konsekwencje niestety dla wszystkich i wszyscy to odczujemy, po części będziemy za to płacić , począwszy od cen paliw , przez jeszcze większą drożyznę, mamy nagle dodatkowo 2 mln ludzi na naszym terytorium do zaopiekowania sie tymczasowo. I oby to były jedyne konsekwencje bo naprawdę to nie jest wcale takie nierealne ze rozszerzy się ten konflikt. Cieszmy się zdrowiem, tym co jeszcze mamy i trochę więcej empatii

reklama
Pozyjemy-zobsczymy.W tv trabia ze nie chca dac
UE nie chce nam dać ale funduszu pomocowego "covid", bardzo dobrze że tych funduszy nie dają.
Fundusze na pomoc Ukraińcom to dwie różne sprawy.

Po prostu starajmy się pomagać, nadmiernie nie bać o swoją przyszłość, podzielić się czym możemy i chcemy. Nic na siłę.

Swoją drogą żadne decyzje o państwowych żłobkach i przedszkolach nie zapadły. Rekrutacja na ten rok do przedszkoli państwowych u nas jest już zamknięta.
Ludzie zazdroszczą Ukraińcom nawet darmowej toalety na dworcu PKP, uwierzycie ? Przeraża mnie myślenie tylko ja, ja, ja :(

Informacje z TV to już osobna kwestia, nie zawsze źródła są potwierdzone. Pozatym czy sens to tak roztrząsać, wojna w Europie niesie za sobą konsekwencje niestety dla wszystkich i wszyscy to odczujemy, po części będziemy za to płacić , począwszy od cen paliw , przez jeszcze większą drożyznę, mamy nagle dodatkowo 2 mln ludzi na naszym terytorium do zaopiekowania sie tymczasowo. I oby to były jedyne konsekwencje bo naprawdę to nie jest wcale takie nierealne ze rozszerzy się ten konflikt. Cieszmy się zdrowiem, tym co jeszcze mamy i trochę więcej empatii
To samo chcialam napisac...modlcie sie zeby wojny nie bylo...bo ten ku...as zlamany do wszystkiego jest zdolny😤

UE nie chce nam dać ale funduszu pomocowego "covid", bardzo dobrze że tych funduszy nie dają.

Po prostu starajmy się pomagać, nadmiernie nie bać o swoją przyszłość, podzielić się czym możemy i chcemy. Nic na siłę.

Swoją drogą żadne decyzje o państwowych żłobkach i przedszkolach nie zapadły. Rekrutacja na ten rok do przedszkoli państwowych u nas jest już zamknięta.
Ludzie zazdroszczą Ukraińcom nawet darmowej toalety na dworcu PKP, uwierzycie ? Przeraża mnie myślenie tylko ja, ja, ja :(
Wyjęłaś mi to z ust motylek !

A co to jest COVID ??? :confused:😃

Niestety taka jest mentalnosc wielu polakow,trzeba byc ponad to i pokazac ze potrafimy tez inaczej.

reklama
Jak robisz deserek z chia ?
to zależy na co mnie najdzie, ale najczęściej mleko kokosowe (albo robię papkę z namoczonego kokosu i zwykłego mleka) i do tego dodaje chia i syrop z agawy. Czekam aż zrobi się „glucik” i potem łącze z serkiem mascarpone. Potem już jakieś owoce - dziś były maliny i borówki. I gotowe.

Do góry