reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ooo, ale fajnie ❤️. Dobrze, że masz tam rodziców i że chcą wam pomagać ❤️
Tez mam ten patent na sisiorka😂. Zawsze zakrywam bo kurde obszczal już mnie, męża, przewijak, stół, podłogę i siebie samego 😂
Tak oni zawsze chętni na odwiedziny wnuczka, w końcu wyczekany ☺️

Nam Wiktor w ten sposób wszystkie ciuszki w szpitalu załatwił a lezalam tydzień - mąż musiał jeździć do domu i prac bo malutkich rozmiarów 50 miałam niewiele a on urodził się 49cm a i tak 50 były za duże 🙈

reklama
To samo chcialam napisac...modlcie sie zeby wojny nie bylo...bo ten ku...as zlamany do wszystkiego jest zdolny😤
nie no wtedy bedzie ze no przeciez Polakom pomoc trzeba no bo jak. Ktos traci wszytsko, musi zostawic meza czy ojcs na polu bitwy, uciekac z dziecmi donibcego kraju w srodku zimy… Dobrze, ze jednak wiekszodc Polakow pokazala sie z super strony, nie pamietsm dokladnie ale zdaje sie 100mld ma poplynac na pomoc wiec 500+ nie zabiora, uff 🤦🏻‍♀️😆

nie no wtedy bedzie ze no przeciez Polakom pomoc trzeba no bo jak. Ktos traci wszytsko, musi zostawic meza czy ojcs na polu bitwy, uciekac z dziecmi donibcego kraju w srodku zimy… Dobrze, ze jednak wiekszodc Polakow pokazala sie z super strony, nie pamietsm dokladnie ale zdaje sie 100mld ma poplynac na pomoc wiec 500+ nie zabiora, uff 🤦🏻‍♀️😆
Nigdy nie zrozumiem z czego sie ludzie ciesza z tego +500,teraz 12.000 przeciez sami sobie na to placa.NIKT NIKOMU NIC NIE DAŁ,WIEC NIE MOZE TEZ ZABRAC! .🙈🙈🤣

Nadmienie
Fredka,zostaw tego sisiola w spokoju,podziwiaj i patrz jaki jest piekny🤣
Fuj, dla mnie te małe kutaski jak krewetki wyglądają 🤮, sory dziewczyny , a w razie następnej ciąży z chłopcem, mąż zostaje sam na placu boju, i juz o tym wie hehehe, May 2 córy mąż ogarnia i ja też, ale jak się trafi następna krewetka to kuwwwaa rzygne

Nadmienie

Fuj, dla mnie te małe kutaski jak krewetki wyglądają 🤮, sory dziewczyny , a w razie następnej ciąży z chłopcem, mąż zostaje sam na placu boju, i juz o tym wie hehehe, May 2 córy mąż ogarnia i ja też, ale jak się trafi następna krewetka to kuwwwaa rzygne
A te duze krewetki to sie podobaja,no nie?🤣🤣🤣

Nadmienie

jakbys miała tylko chłopca i zero możliwości na kolejne próby zmieniłabyś zdanie na temat tych „krewetek” a miłość wylewała by się uszami 🤬😡

@Aduś16 i @annemarie mam pytanie co do obsługi siusiakow? Już się naczytałam i jedni mówią żeby nic do roku nie robić a inni, żeby pomalutku podczas kąpieli już działać 🤔
Jeszcze zapytam swojej położnej i lekarza rodzinnego. Ale my to ze wsi jesteśmy i chciałabym poznać wasze zdanie.
Moja siostra miała problem i na zabieg jeździła z synem, bidulek 😥
wlsnie dzis mi mowila przycjaciolka - jej synek ma rok i 2 miechy i pediatra na ppczatku mowila, zeby nic nie robic, wiec nie robila. I kurde byla ostatnio u innej pediatry i powiedziala, ze nie wolno tyle czasu tego zostwiac i ze tak mu zarasta, ze moze potrzebowac operacji. I podobno dosc brutalnie pokazala, ze ttzeba to jakos tam ogarniac (nie znam sie, corki mam) i dala masc i za 2 miechy kontrola i jak nie przypilnuja to bedzie go czekal zabieg… Wiec lurde nie wiem ile czasu nie dotyksc i kiefy zaczac ingerowac zeby bylo dobrze

reklama
Do góry