reklama
Kachar
Fanka BB :)
A serio te małe fiutki was nie obrzydzaja? No dla mnie dramat! Sorki za wczorajsze pytanie widzę że dyskusja na cały dzień powstała, daleka i jestem natomiast od uwierzenia w to że matka z dziećmi narzeka na brak telewizora, czy idzie miasto zwiedzać, zostawiając dzieci z obcymi ludźmi , trochę jakby mój mózg inaczej może działa, jakbym miała do obcego kraju uciekc z dziećmi to byłoby to moje ostatnie zmartwinie, raczej o męża bym się bała u martwiła niż o tv , pozdro laski
nieagatka
ciezko mi sobie wyobrazic, ze jakakolwiek czesc ciala mojego dziecka mnie obrzydza.A serio te małe fiutki was nie obrzydzaja? No dla mnie dramat! Sorki za wczorajsze pytanie widzę że dyskusja na cały dzień powstała, daleka i jestem natomiast od uwierzenia w to że matka z dziećmi narzeka na brak telewizora, czy idzie miasto zwiedzać, zostawiając dzieci z obcymi ludźmi , trochę jakby mój mózg inaczej może działa, jakbym miała do obcego kraju uciekc z dziećmi to byłoby to moje ostatnie zmartwinie, raczej o męża bym się bała u martwiła niż o tv , pozdro laski
Z reszta krewetki tez nie, bo uwielbiam
Aduś16
Nie obrzydzaja, nie wiem nawet jak mogło by mnie obrzydzac ciało własnego dziecka tym bardziej jak jest małe... To jak zrobi kupę tez ma to nas niby obrzydzacA serio te małe fiutki was nie obrzydzaja? No dla mnie dramat! Sorki za wczorajsze pytanie widzę że dyskusja na cały dzień powstała, daleka i jestem natomiast od uwierzenia w to że matka z dziećmi narzeka na brak telewizora, czy idzie miasto zwiedzać, zostawiając dzieci z obcymi ludźmi , trochę jakby mój mózg inaczej może działa, jakbym miała do obcego kraju uciekc z dziećmi to byłoby to moje ostatnie zmartwinie, raczej o męża bym się bała u martwiła niż o tv , pozdro laski
Kachar
Mam 4letnia starsza córkę, pamiętam czasem jak się zesra...la to męża wołałam do przewinięcia, to wcale nie pachnie kwiatkami jak niektórzy mówili, a fuj , nie obrzydza mnie to , ale smród jest ...... No dziewczyny nie oszukujmy się!Nie obrzydzaja, nie wiem nawet jak mogło by mnie obrzydzac ciało własnego dziecka tym bardziej jak jest małe... To jak zrobi kupę tez ma to nas niby obrzydzac
nieagatka
ej no, ale przeciez nikt tu nie pisze, ze to pachnie. Kupa to kupa, ale zeby miec problem z przebraniem pieluchy? Przy odoieluchowaniu nigdy Ci nie narobila w gacie, ze cala musialas przebrac i umyc? Ktos to robil za Ciebie? Nie miala jelitowki i nie zazygala wszytskiego co sie dalo? Kto to wtedy ogarnia?Mam 4letnia starsza córkę, pamiętam czasem jak się zesra...la to męża wołałam do przewinięcia, to wcale nie pachnie kwiatkami jak niektórzy mówili, a fuj , nie obrzydza mnie to , ale smród jest ...... No dziewczyny nie oszukujmy się!
Wiadomo no nic przyjemnego, ale tez jakos tez wybitnie mnie nie rusza, po prostu trzeba to zrobic i tyle.
Ale zeby cos w ciele dziecka obrzydzalo to juz kosmos dla mnie…
Aduś16
No ciężko mieć męża na wyciągnięcie ręki przy każdej kupię. Mnie nie obrzydza, nie oszukuję się, chciałam dzieci z całym dobrodziejstwem ich inwentarza łącznie z ich kupami i krewetkami A kupa przy pyskowaniu i wyklucaniu się o wszystko mojego starszaka to pikuśMam 4letnia starsza córkę, pamiętam czasem jak się zesra...la to męża wołałam do przewinięcia, to wcale nie pachnie kwiatkami jak niektórzy mówili, a fuj , nie obrzydza mnie to , ale smród jest ...... No dziewczyny nie oszukujmy się!
Aduś16
O krewetkach hehe !spokojnej nocy
Nie ogarniam juz intelektualnie tej dyskusji
reklama
annemarie
to sa problemy....O krewetkach hehe !