reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tylko wiesz,nic nie jest z gumy i w koncu zrobi pęk.Polacy uwielbiaja sie pokazywac od tej dobrwj strony do poki im sil i checi starczy,potem juz tak fajnie nie bedzie.Zacznie sie nagonka ,ze kasa,ze mieszkania,ze szkoly itp...Nie wiem ile w ludziach jest heroizmu,hipokryzji a ile dobrego serca.Zobaczymy za miesiac,dwa w ktora strone to pojdzie.Na temat rzadu polskiego szkoda sie wogole wypowiadac.Maja gleboko.
To napisałam dokladnie , będzie nie fajnie to jest niestety pewne. Nieudolny rząd gwozdz do trumny jedynie przybije. Mimo to szerzenie tych negatywnych historii przynosi więcej złego niz pożytecznego, po co to robić...

Ej @fredka84 napisali że od euforii po stan przygnębienie. Czekam teraz na eyluforie 😅😅😅 j pierdziele siedzi przy mnie moda dziewczyna po porodzie naturalnym. Dostalysmy obiad i żre za przeproszeniem jak SWINIA!!!!!! AZ mnie obrzydzenie bierze. A ha ledwo żywą. No taka to pozyje.

Załączniki

• 20220313_125603.jpg
    20220313_125603.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 62
Ej @fredka84 napisali że od euforii po stan przygnębienie. Czekam teraz na eyluforie 😅😅😅 j pierdziele siedzi przy mnie moda dziewczyna po porodzie naturalnym. Dostalysmy obiad i żre za przeproszeniem jak SWINIA!!!!!! AZ mnie obrzydzenie bierze. A ha ledwo żywą. No taka to pozyje.
To ja mam jeszcze takie jazdy a już prawie miesiąc minął...

Ja nawet nie chce dyskutować ma ten temat. To straszne. Od początku mnie to przeraża. Ale z chyba NIE O TYM MOWA CO?
Mowa była o rozczynionych Ukraińcach, matce która gula po mieście i zostawia dzieci pod opieką obcych, wreszcie zabieraniu miejsca w żłobkach (choć na ten temat aktualnie nie ma żadnego oficjalnego stanowiska samorządów). Internet jeszcze huczy o opiece zdrowotnej, darmowej komunikacji, dosłownie nie mogę tego czytać. Jeszcze sławetne 40 zł na dzień czyli 1200 zł na miesiąc. Przecież większość z tych środków i tak nie będzie szła z naszych podatków tylko pomocy przyznanej Polsce właśnie na ten cel.

Mowa była o rozczynionych Ukraińcach, matce która gula po mieście i zostawia dzieci pod opieką obcych, wreszcie zabieraniu miejsca w żłobkach (choć na ten temat aktualnie nie ma żadnego oficjalnego stanowiska samorządów). Internet jeszcze huczy o opiece zdrowotnej, darmowej komunikacji, dosłownie nie mogę tego czytać. Jeszcze sławetne 40 zł na dzień czyli 1200 zł na miesiąc. Przecież większość z tych środków i tak nie będzie szła z naszych podatków tylko pomocy przyznanej Polsce właśnie na ten cel.
Narazie UE kurek zakrecila wiec z nadzych podatkow

Bo jezeli to Ty bys czekala na wizyte u specjalisty rok lub dluzej i tu nagle łup przyjmuja Ukraincow bez kolejki to mysle ze bys sie bardzo cieszyla.Altruistka jestes ja nie.
A 40zl jest od osoby czyli pomnoz.
Natoniast uchodzcom z Afganistanu ktorzy uciekli tez przed wojna nic sie nie nalezy.Dziecko do przedszkola panstwowego nie.Musza zarabiac zeby cos dostac a innym uchodzcom daja wszystko za free.Sory nie glosze plotek i nie jestem prawa konczyna Putina.Ale taka prawda. Fredka i bazylia wiedza gdzie pracuje i ze moje informacje nie sa wyssane z palca.

reklama
Do góry