reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jesteśmy razem :) już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN ;)

Gratulacje! Śliczna córeczka!

reklama
Wymienił doklnie te dwa produkty. Wśród produktów spożywczych orzeszki najczęściej lądują w drogach oddechowych u dzieci. Spokojnie zaczekamy z orzeszkami jakiś rok. Może i mnie nastraszył, a raczej opowiedział z jakimi przypadkami spotyka się najczęściej.

Współczuję przeżyć!!!

Kurcze, ja dopiero dwa tygodnie temu zaczęłam podawac Mai orzechy w całości, na razie tylko laskowe... Winogrona daję je juz dawno ale kroję na ćwiartki.

Mówił na ile się wstrzymać z orzechami?

Współczuję przeżyć!!!

Kurcze, ja dopiero dwa tygodnie temu zaczęłam podawac Mai orzechy w całości, na razie tylko laskowe... Winogrona daję je juz dawno ale kroję na ćwiartki.

Mówił na ile się wstrzymać z orzechami?
Dokładnie tak mówił. Rzeczywiście doczytałam że orzechy najczęściej lądują w drogach oddechowych, zwłaszcza ziemne. Często muszą uśpić dziecko, zrobić bronchoskopię. Jest na rynku tyle past z orzechów, można sobie odpuścić , przynajmniej ja rezygnuje. Moja córka uwielbia pasty orzechowe, jada wielkie łyżki do kaszy.

@ilmenau raport - melatonina dziala i dziala cuda. Jestesmy na etapie 2 pobudek co jest niewyobrazalne i nadal jeszcze nie wierze, ze sie dzieje. Wyglada na to, ze naprawde miala niedobor. Mamy za soba 3 tyg podawania, tydzien przerwy i teraz jestesmy znowu w 3tyg cyklu.

Dziewczyny, a ten mój mały czort nie lubi leżeć na brzuchu. Mąż już mi gada że będzie miał kurzą klatę 🥴. Kładę go tylko że trzy razy dziennie i wytrzymuje może po 5-10 min. Ale jest przy tym stękanie i płacz.
Aha, i bardzo przy tym główkę podnosi 😱

Wczoraj trzymaly Cie endorfiny dzis emocje troche opadly wiec i bol silniejszy.
Wczoraj jeszcze krążyły resztki znieczulenia, morfinw co4 godziny A teraz dziewczyny przyszedł ten mój lekarz huu....jek jeden, że mam zakaz morfinw 😅😅😅😅😅😅 że jest silnie uzalezniajaca A ja jestem na dobrej drodze. Mowi że mnie boli i to dobrze bo się macica mocno obkurcza. A u kolezanki jest wlasnie pani labrador taka z poradni. Juz chyba z godxine i jej pokazuje co ma robic. Basia jest taka śmieszna. Bardzo ja już lubię. Oczywiście podrapana po buziuni :)

reklama
Dziewczyny, a ten mój mały czort nie lubi leżeć na brzuchu. Mąż już mi gada że będzie miał kurzą klatę 🥴. Kładę go tylko że trzy razy dziennie i wytrzymuje może po 5-10 min. Ale jest przy tym stękanie i płacz.
Aha, i bardzo przy tym główkę podnosi 😱
Moja nie lubi do tej pory lezec na brzuchu chociaz czasami ja przylappyjemy ze w nocy tak spi😉5-10 min.to mega duzo jak na takiego maluszka.Moja lezala 2 min.max i juz byl jek.Co tem Twoj maz gada jaka kurza klata🤦‍♀️🤦‍♀️Nie karzde dziwcko lubi lezec na brzuchu.Wiadomu cwicza wtedy miesnie karku ale niektore nie leza tak czesto a glowke trzymaja szybko-czyt.Miska😅

Do góry