Tak psze paniWarka Ty masz Nan Opti pro?
reklama
DagLer
Fanka BB :)
Chyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanekA ja sobie teraz uświadomiłam, że wy teraz wszystkie macie córki a tylko ja synka?
O Jezuniuuuu jaka słodkośćJesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
A nie pisałam wam chyba, że u mnie na wiosce dziewczyna rodziła jakoś ze mną, i dała na imię córce Letiszja czy jakoś tak . Ale śmiesznieChyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanek
no dokładnie będzie miał w czym wybieraćChyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanek
miętowa25
Boże jaka sliczna! Gratulacje❤❤❤Jesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
nieagatka
a nie Letycja? Jak krolowa Hiszpanii?A nie pisałam wam chyba, że u mnie na wiosce dziewczyna rodziła jakoś ze mną, i dała na imię córce Letiszja czy jakoś tak . Ale śmiesznie
Bedzie mial w czym przebietacChyba tak ale zobacz ile Kajetan będzie miał koleżanek
reklama
motylek24
@bazylia128 gratulacje! Super dziewczynka.
Jeny dzisiaj przeżyłam horror. Córka jadła rybę, ość jej utkwiła w gardle, dramat. Szpital, sor, laryngolog to mistrz, ość wyjął w kilka sekund. Ogólnie przestrzegał aby uważać, mieliśmy wielkie szczęście, różnie to wygląda. Jeszcze pochwałę córkę, dzielnie otwierała buzię. Chyba dzisiaj nie zasnę z wrażenia.
Jeny dzisiaj przeżyłam horror. Córka jadła rybę, ość jej utkwiła w gardle, dramat. Szpital, sor, laryngolog to mistrz, ość wyjął w kilka sekund. Ogólnie przestrzegał aby uważać, mieliśmy wielkie szczęście, różnie to wygląda. Jeszcze pochwałę córkę, dzielnie otwierała buzię. Chyba dzisiaj nie zasnę z wrażenia.