Ma taki sam rozek jak moja Miska Teraz spi na rozlozonym w lozeczkuWczoraj jeszcze krążyły resztki znieczulenia, morfinw co4 godziny A teraz dziewczyny przyszedł ten mój lekarz huu....jek jeden, że mam zakaz morfinw że jest silnie uzalezniajaca A ja jestem na dobrej drodze. Mowi że mnie boli i to dobrze bo się macica mocno obkurcza. A u kolezanki jest wlasnie pani labrador taka z poradni. Juz chyba z godxine i jej pokazuje co ma robic. Basia jest taka śmieszna. Bardzo ja już lubię. Oczywiście podrapana po buziuni
reklama
Czyli nie siac paniki?Moja nie lubi do tej pory lezec na brzuchu chociaz czasami ja przylappyjemy ze w nocy tak spi5-10 min.to mega duzo jak na takiego maluszka.Moja lezala 2 min.max i juz byl jek.Co tem Twoj maz gada jaka kurza klataNie karzde dziwcko lubi lezec na brzuchu.Wiadomu cwicza wtedy miesnie karku ale niektore nie leza tak czesto a glowke trzymaja szybko-czyt.Miska
No ten to tak mocno te główkę podnosi a ja się naczytałam, że on w tym wieku to powinien tylko leżeć i przewrócić główkę z jednej na drugą stronę.
Kuwa, za rok będzie miał karczycho jak Pudzian
Mnie też tak bolało ale wtedy nie wiedziałam że to przez macicę. Dopiero lekarz powiedział że się obkurcza.Wczoraj jeszcze krążyły resztki znieczulenia, morfinw co4 godziny A teraz dziewczyny przyszedł ten mój lekarz huu....jek jeden, że mam zakaz morfinw że jest silnie uzalezniajaca A ja jestem na dobrej drodze. Mowi że mnie boli i to dobrze bo się macica mocno obkurcza. A u kolezanki jest wlasnie pani labrador taka z poradni. Juz chyba z godxine i jej pokazuje co ma robic. Basia jest taka śmieszna. Bardzo ja już lubię. Oczywiście podrapana po buziuni
Mała spokojna na razie?
Fajnie wygląda w tych różach . Mój to w szmatach w szpitalu leżał bo nie mogłam ubrać w swoje ciuszki . I na pierwszych zdjęciach wygląda jak dziad
Jestem !!!!! Ale narazie strasznie spowolniona. Basia okazuje się być śliczna dziewczynka. Wyśle później zdjęcia. Bo narazie brzuch strasznie boli i czekam na morfinw. Dziewczyny jednak byłam przerażona bardzo się bałam. Ale teraz już lepiej. Dziękuję zaxwaszecwsparcie jak zwykle jesteście nieocenione. Spróbuję się chociaż chwilę zdrzemnąć.
Gratuluje z całego serca kolejnej córeczki kochana
Niech rośnie zdrowo mała księżniczka
Jesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
Przepięknaaaaa
nieagatka
Fanka BB :)
wytzrymuje 5minut?? Serio? 3 tygodniowy bejbik?Dziewczyny, a ten mój mały czort nie lubi leżeć na brzuchu. Mąż już mi gada że będzie miał kurzą klatę . Kładę go tylko że trzy razy dziennie i wytrzymuje może po 5-10 min. Ale jest przy tym stękanie i płacz.
Aha, i bardzo przy tym główkę podnosi
To przeciez w cyk czasu. Moja sie darla po 30 sekundaxh
bazylia128
No też się zdziwiłam.wytzrymuje 5minut?? Serio? 3 tygodniowy bejbik?
DagLer
Lea ma tak samo, walczę z tą jej głową i walczę ale ona normalnie ją podnosi i trzyma, myślicie że to bardzo źle?Czyli nie siac paniki?
No ten to tak mocno te główkę podnosi a ja się naczytałam, że on w tym wieku to powinien tylko leżeć i przewrócić główkę z jednej na drugą stronę.
Moja na pierwszej wizycie poloznwj-jakis tydz.od wyjscia to lezac na brxuchu tak lepek wysoko podnosila ze az polozna stwierdzila ze jest bardzo silna.Teraz ma krzepe ale w lapach.Tak tarmosi wlosy i nie chce pudcic ze trzeba normalnie paluchy jej odginac.Nie wiem kto ma gorzej ja jak Miska mnie targa za wlosy na glowie czy maz jak go Miska za wlosy na klacie targaCzyli nie siac paniki?
reklama
Stęka ale kuwa gdzieś czytałam że musi do pół godziny dziennie leżeć i go tak męczęwytzrymuje 5minut?? Serio? 3 tygodniowy bejbik?