reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Troche lachow dla meza i doniczke i ziemie-moj maz to ogrodnik amator(wszystko mamy wdpolne tylko nie kwiatki bo kazdy ma swoje) i kosz w tx maxx na zabawki Misi.Bylam jeszcze w sinsey ale maz-wiadomo-i nawet dobrze sie nie rozejrzalam😠
No ale poczulam sie jak dziecko w sklepie ze slodyczami🤩🤩🤩
Uwielbiam tk&maxx na pewno dużo juz na wielkanoc. Ja ostatnio to kupiłam z miesiąc temu. Ale do tk&maxx to sobie pójdę od razu po porodzie. No co Ty z tymi roślinami. On lubi wędrować co nie? Ja tam na allegro kupiłam sobie sadzonke cytryny i mandarynki.

Załączniki

• 20220120_095524.jpg
    20220120_095524.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 84
  • 20220120_095532.jpg
    20220120_095532.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 85
  • 20220120_095901.jpg
    20220120_095901.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Uwielbiam tk&maxx na pewno dużo juz na wielkanoc. Ja ostatnio to kupiłam z miesiąc temu. Ale do tk&maxx to sobie pójdę od razu po porodzie. No co Ty z tymi roślinami. On lubi wędrować co nie? Ja tam na allegro kupiłam sobie sadzonke cytryny i mandarynki.
Oj moj maz to ma fiola na punkcie swoich roslin.Nie moge ich nawet podlewac-bo a noz zaleje🥴
Jak posadzil pomidory i truskawki na balkonie i wyjechalism i kolezanka miala podlewac tak co 3 dzien to byla codziennie bo sie bala ze padna bo upaky byly hehehe
Nawet nie wiem czy byly jakies pierdoly swiateczne bo nie mialam czasu bo maz kupowal ubrania tam no i ja szukslam cos dla malej ale nic ciekawego nie bylo na jej rozmiar

@Kachar jak tam?
@Justi92 , @DagLer wszystko w porządku?
Mój dziadyga dziś ze 4 godziny tańczył 🥴
Aha, byłam wczoraj i dziś na dworze 💪
Mam wzloty i upadki 😩 odciągam mleko i moja Mama z awanturą dzisiaj, że daje dziecku zimne mleko (temeperatura pokojowa), zatem moje i tak jeszcze słabe kompetencje matki ciągle ktoś podważa 🙈 Kurde, nie kopie się leżącego 😂 Na dzień dzisiejszy myślę, że Lea będzie jedynaczką 😁 A co u Was?

Mam wzloty i upadki 😩 odciągam mleko i moja Mama z awanturą dzisiaj, że daje dziecku zimne mleko (temeperatura pokojowa), zatem moje i tak jeszcze słabe kompetencje matki ciągle ktoś podważa 🙈 Kurde, nie kopie się leżącego 😂 Na dzień dzisiejszy myślę, że Lea będzie jedynaczką 😁 A co u Was?
[/QUOT
Co do mleka to co prawda ja daje mm ale tylko i wylacznie w temp.pokojowej.Tak corcie nauczylam i ppowiem Ci ze jak mleko jest choc troche cieple to jest problem zeby wypila.Tak samo z obiadkami lepiej zimniejsze niz cieplejsze.Dla mbie to wygoda zwlaszcza jak gdzies jedziemy nie musze sie denerwowac ze mleko za zimne.Butle trzymam w takim opakowaniu termicznym i mleko zawsze jest w temp.pokojowej.Nic sie mojej niuni nie dzieje nie miala kolek czy jakis problemow z brzuszkiem.

Ja rozważam okno życia 😂

smiem powiedziec, ze w zimie temp pokojowa to jednak zimne mleko. Ja bym troszke podgrzala, do tych 30C czy 35C.
W lecie tez w temp podawalam, ale w zimie nie.
Spokojnie, radzisz sobie na pewno swietnie.
A Lea piekne imie 🥰

reklama
Do góry