reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas chyba ok, jutro ma przyjść położna, miałam nie dzwonić do niej ale jednak.... Lidia poszła spać wczoraj ok 22giej, po 3 budziłam ją na jedzonko, potem spala do 8 , i również została obudzona na karmienie, no i martwię się czy to nie zbyt wysoka bilirubina 😒, i tak to ... śpi źle, nie spi też źle hehe

reklama
U mnie już kiepsko. Od wczoraj wydaje mi się że mam jakieś skurcze, takie jakby na okres, ale nie zawsze i tak jakby z jednej lewej strony. Już wczoraj się zastanawiałam czy nie jechać do szpitala. Jutro mam wizytę w klinice i ktg i zabieram że sobą torbę. JPRDL no kto za mnie urodzi? Kasy za dużo nie mam to nie zapłacę ale może chociaż oddam się:) po porodzie już zazwyczaj wyglądam całkiem nieźle 😂 A tak serio wcale mi nie jest do śmiechu. Często mam te swoje duszności. No i nie znam tego szpitala jakoś mi tak ciężko. Nie lubie bardzo swojego lekarza, nie za bardzo moge z nim pozartowac, on mnie tez chyba nie za bardzo lubi. Dziwne, bo ze wszystkim zazwyczaj nawet udawało mi się niewinnie poflirtowac. No ale jak wyglądam ostatnio jak 💩 to nie ma się co dziwić:) tesknilo mi się za wami ale nikt sie nie odzywal.

U nas chyba ok, jutro ma przyjść położna, miałam nie dzwonić do niej ale jednak.... Lidia poszła spać wczoraj ok 22giej, po 3 budziłam ją na jedzonko, potem spala do 8 , i również została obudzona na karmienie, no i martwię się czy to nie zbyt wysoka bilirubina 😒, i tak to ... śpi źle, nie spi też źle hehe
Właśnie miałam się pytać u Ciebie i @fredka84 tak szybko wypuścili że szpitala i nie bali się zoltaczke. Moja niunia dopiero na 4 dobę po porodzie była naświetlania.

U mnie już kiepsko. Od wczoraj wydaje mi się że mam jakieś skurcze, takie jakby na okres, ale nie zawsze i tak jakby z jednej lewej strony. Już wczoraj się zastanawiałam czy nie jechać do szpitala. Jutro mam wizytę w klinice i ktg i zabieram że sobą torbę. JPRDL no kto za mnie urodzi? Kasy za dużo nie mam to nie zapłacę ale może chociaż oddam się:) po porodzie już zazwyczaj wyglądam całkiem nieźle 😂 A tak serio wcale mi nie jest do śmiechu. Często mam te swoje duszności. No i nie znam tego szpitala jakoś mi tak ciężko. Nie lubie bardzo swojego lekarza, nie za bardzo moge z nim pozartowac, on mnie tez chyba nie za bardzo lubi. Dziwne, bo ze wszystkim zazwyczaj nawet udawało mi się niewinnie poflirtowac. No ale jak wyglądam ostatnio jak 💩 to nie ma się co dziwić:) tesknilo mi się za wami ale nikt sie nie odzywal.
Ty to jesteś udana 😂

Ja siedzę cicho bo chora jestem, bez formy. Muszę na jutro załatwić zwolnienie, mam cały dzień zajęć ze studentami, zero przygotowania i ochoty 🤦 Boli mnie gardło i ucho, mam jeszcze raport do napisania. Zapomniałam dokumentów z pracy, modliłam się tylko abym ich gdzieś po drodze nie zgubiła. Całe szczęście zostawiłam na biurku, posiedzę w pracy do 21… przynajmniej mam ciszę i spokój. Mąż ogarnia ferajnę 🤪

🤣😂😂😂Ja siedzę cicho bo chora jestem, bez formy. Muszę na jutro załatwić zwolnienie, mam cały dzień zajęć ze studentami, zero przygotowania i ochoty 🤦 Boli mnie gardło i ucho, mam jeszcze raport do napisania. Zapomniałam dokumentów z pracy, modliłam się tylko abym ich gdzieś po drodze nie zgubiła. Całe szczęście zostawiłam na biurku, posiedzę w pracy do 21… przynajmniej mam ciszę i spokój. Mąż ogarnia ferajnę 🤪
To ty w pracy jeszcze jesteś? Zazdroszczę:) zamienię się z Tobą:) Ja biorę ucho i gardło a Ty bierz mój brzuch :) chora jesteś bo ostatnio mi coś za dużo popijasz 😅 jak nie Z mężem to do lusterka po cichaczu i kryjomu. Swoją drogą to pewnie te zapasy różnych trunków w barku już wypiłaś? :) A mogłaś chociaż zdjęcie pokazać. Jesssuuuu jak ja się chce kiedyś jeszcze nabzdryngolic. Tak sobie myślę że kiedyś to miałam życie. Co weekend pięknie porobiona z drinem w ręku albo butla desperadosa 🍻🍷🥂🍸 jak wychodziłam z koleżanką na szybkie piffko to nigdy nie umawialiśmy się na piffko tylko na dwa pifffka :) nigdy się nie ludzilysmy że na jednym się skończy :) czy ja kiedyś będę mogła bezkarnie wypić butlę wina ? To niech mi chociaż w szpitalu jakieś poczworne relanium dają 😂 jprdl sama sie smieje z tego co napisalam. No matka 2 dzieci :)

To ty w pracy jeszcze jesteś? Zazdroszczę:) zamienię się z Tobą:) Ja biorę ucho i gardło a Ty bierz mój brzuch :) chora jesteś bo ostatnio mi coś za dużo popijasz 😅 jak nie Z mężem to do lusterka po cichaczu i kryjomu. Swoją drogą to pewnie te zapasy różnych trunków w barku już wypiłaś? :) A mogłaś chociaż zdjęcie pokazać. Jesssuuuu jak ja się chce kiedyś jeszcze nabzdryngolic. Tak sobie myślę że kiedyś to miałam życie. Co weekend pięknie porobiona z drinem w ręku albo butla desperadosa 🍻🍷🥂🍸 jak wychodziłam z koleżanką na szybkie piffko to nigdy nie umawialiśmy się na piffko tylko na dwa pifffka :) nigdy się nie ludzilysmy że na jednym się skończy :) czy ja kiedyś będę mogła bezkarnie wypić butlę wina ? To niech mi chociaż w szpitalu jakieś poczworne relanium dają 😂 jprdl sama sie smieje z tego co napisalam. No matka 2 dzieci :)
Hehe. Przy dzieciach to długo się nie napijesz 😂😂😂 bo wiesz jak cos się stanie to ostracyzm totalny. Zapasy alkoholowe prawie wyczerpane, choć pije głównie mąż , przy odchudzaniu bardzo mało piłam. Ostatnio z mężem rzeczywiście sporo wypiliśmy, poszliśmy spać o 2 a córka wstała o 6.30🤦 Jeszcze w niedzielę pracowałam w terenie no i się rozchorowałam.
Trzymam kciuki za środę, pisz na bieżąco ❤️

Dziewczyny czy wasze dzieci też są teraz całkiem na NIE ? Moja o co byś ja nie zapytała jest YYY. Pójdziesz spać? YYyy, Dobre? Yyy, kochasz mnie? Yyy , To mamusia Cię urodziła A nie tatuś! YYYyyyyyyyyy.

Hehe. Przy dzieciach to długo się nie napijesz 😂😂😂 bo wiesz jak cos się stanie to ostracyzm totalny. Zapasy alkoholowe prawie wyczerpane, choć pije głównie mąż , przy odchudzaniu bardzo mało piłam. Ostatnio z mężem rzeczywiście sporo wypiliśmy, poszliśmy spać o 2 a córka wstała o 6.30🤦 Jeszcze w niedzielę pracowałam w terenie no i się rozchorowałam.
Trzymam kciuki za środę, pisz na bieżąco ❤️
A tam nie popije:) patrz na @fredka84 jak tylko wyszła że szpitala to w domu siwy już z whisky na nią czekał :) ciągle się zastanawiam nad ta twoja praca. I że studentami i w terenie i do 21 :) fajnie :) ja nie wiem.co tam.jutro będzie i co w środę ale na pewno się odezwę :)

reklama
Do góry