reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chyba jednak ustawie Łukasza w kolejce po ten papier toaletowy bo będę 💩💩💩 że strachu 🙀
Tylko spokój nas uratuje. Panika nie jest dobrym posunięciem. U nas nie ma wojny, nie jesteśmy jakoś szczególnie uzależnieni od Ukrainy. Jak odetną nam paliwo to i tak wcześniej czy później zabranie dla wszystkich.
Najbardziej żal jest Ukrainy, zgodnie z przewidywaniami została sama, bo te śmieszne sankcje nie robią realnie większej krzywdy

reklama
A weź nic nie mów 😔. Mój wkurwiony i mówi że nie będzie za kogoś walczyć, ale co on będzie miała do gadania jak go wezmą 😔. Niech walczą ci wszyscy co grubą kasę w wojsku biorą a mój mąż to może ewentualnie im coś pospawać 😜.
Dostałam paczkę od ciebie ❤️. Ale fajne te ciuszki i książki. A szlafroczej jest mega😊
I co to za książka o orgazmach 😂
Jak nie bedzie wojny w Pl i stac mnie bedzie na list przewozowy to ci bede z czasem dosylsc rzeczy dla małego :) książka o orgazmach bo nie była bym sobą gdybym coś od siebie dla Ciebie nie dodała. A teraz jak już naturalnie starajcie się o kolejne dzieci to ci się przyda. 😅😅😅 dobra wstaje bo w końcu zasnelysmy i to tak spałam że nawet okruszki po ciastach mi nie przeszkadzały :) W nocy jak pisałam to mi Natalka w telefon kukala mała cwaniara :) zaraz moja mama po mnie przyjedzie bo boję się być sama w domu. A tam mają dobre rzeczy do jedzenia. I jeszcze mój tata wojskowy no o niego też się martwię:( U mojej bratowej w Poznaniu w pracy kilka osób już dostało pobór.

20220225_073428.jpg

Łukasz mi tak cały czas tłumaczy A mi się wydaje że to i tak kwestia czasu kiedy nas zaatakuje:( jak pomyślę że te bomby z 200 km od nas to aż mam ciary :)
200km od Was to chyba nie. 200km od granicy raczej…
Jasne, ze wyglada to zle, ale jak mowie - jesli Putin zaatakuje Polske to oznacza to III wojne swiatowa, bo atakujac Polske atakuje cala Unie i cale Nato. Atakujac Ukraine, atakuje Ukraine. Wie ze im nikt nie pomoze, bo nikt nie ma w tym interesu.

@Mirka30 widzę że nie śpisz. Jak nocka minęła?

Hej kochana, nie śpię..
Co się obudziłam w nocy to sobie myślałam o tych ludziach co muszą uciekać.. Nie wyobrażam sobie teraz z Mają gdzieś ********.ac ☹️
Majeczka na szczęście ładnie spala w nocy.. Ale boję się co to dalej będzie z tą wojną, bo Putin jest nieprzewidywalny.. Kto wie czy jak już przejmie Ukraine to czy się nie zajmie Polską ☹️
A Ty jak Fredzioszku, wyspałaś się? 😘

200km od Was to chyba nie. 200km od granicy raczej…
Jasne, ze wyglada to zle, ale jak mowie - jesli Putin zaatakuje Polske to oznacza to III wojne swiatowa, bo atakujac Polske atakuje cala Unie i cale Nato. Atakujac Ukraine, atakuje Ukraine. Wie ze im nikt nie pomoze, bo nikt nie ma w tym interesu.
No ale to chyba tak będzie że 3 ws co? W nocy się tak nawkrecalam że zrobią mi cc i w razie czego zabraknie dla mnie nawet krwi :o ej ja to umie trzymać nerwy na wodzy co 😂 w 2 wojnie światowej pierwsze bomby spadły na szpital wieluński teraz jak ja będę rodzić w matce polce to w centrum PL to teraz tam sobie zrzuca bomby bo ja tam będę :) no taka mam fajna wyobraźnię;)

reklama
Do góry