reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojska :o:o:o:o jprdl ale się nawkrecalam 😢 jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić:(

@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojska :o:o:o:o jprdl ale się nawkrecalam 😢 jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić:(
Polska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.

A weź nic nie mów 😔. Mój wkurwiony i mówi że nie będzie za kogoś walczyć, ale co on będzie miała do gadania jak go wezmą 😔. Niech walczą ci wszyscy co grubą kasę w wojsku biorą a mój mąż to może ewentualnie im coś pospawać 😜.
Dostałam paczkę od ciebie ❤️. Ale fajne te ciuszki i książki. A szlafroczej jest mega😊
I co to za książka o orgazmach 😂

Polska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.
Na ciebie można zawsze liczyć ❤️. Ustawiasz nas, panikary do pionu😘

Łukasz mi tak cały czas tłumaczy A mi się wydaje że to i tak kwestia czasu kiedy nas zaatakuje:( jak pomyślę że te bomby z 200 km od nas to aż mam ciary :)

reklama
Na ciebie można zawsze liczyć ❤️. Ustawiasz nas, panikary do pionu😘
niestety nie mamy wplywu na nic co sie dzieje wiec panikowanie nie pomoze, a sprawi ze bedziemy sie zle czuc. Jak potrzeba czyms glowe zajac to nie wiem - sprawdzcie jakie papiery trzeba zeby daiecku dowod zrobic. Na wszelki

Do góry