bazylia128
Fanka BB :)
Chyba jednak ustawie Łukasza w kolejce po ten papier toaletowy bo będę że strachu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojska jprdl ale się nawkrecalam jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić
Ja też się boję. Co się w nocy obudzilam do malego to zaraz o tej wojnie myślałam. Jeszcze ci ludzie co latają w panice i już zaczynają rzeczy w sklepach wykupować, bardziej to wszystko kuwa nakręcająRozumiem. Masakra słabo śpię tak się boję tej wojny coraz gorzej.
A weź nic nie mów . Mój wkurwiony i mówi że nie będzie za kogoś walczyć, ale co on będzie miała do gadania jak go wezmą . Niech walczą ci wszyscy co grubą kasę w wojsku biorą a mój mąż to może ewentualnie im coś pospawać .@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojska jprdl ale się nawkrecalam jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić
Na ciebie można zawsze liczyć . Ustawiasz nas, panikary do pionuPolska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.
Łukasz mi tak cały czas tłumaczy A mi się wydaje że to i tak kwestia czasu kiedy nas zaatakuje jak pomyślę że te bomby z 200 km od nas to aż mam ciaryPolska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.
niestety nie mamy wplywu na nic co sie dzieje wiec panikowanie nie pomoze, a sprawi ze bedziemy sie zle czuc. Jak potrzeba czyms glowe zajac to nie wiem - sprawdzcie jakie papiery trzeba zeby daiecku dowod zrobic. Na wszelkiNa ciebie można zawsze liczyć . Ustawiasz nas, panikary do pionu