reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojska :o:o:o:o jprdl ale się nawkrecalam 😢 jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić:(

@fredka84 śpisz???!!!! Co zrobimy jak nasi dostaną pobór do wojska :o:o:o:o jprdl ale się nawkrecalam 😢 jeszcze mój szogun dzisiaj nie chce spać. Gdzie ja uciekne z 2 dzieci?! Jeszcze najpierw muszę urodzić:(
Polska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.

A weź nic nie mów 😔. Mój wkurwiony i mówi że nie będzie za kogoś walczyć, ale co on będzie miała do gadania jak go wezmą 😔. Niech walczą ci wszyscy co grubą kasę w wojsku biorą a mój mąż to może ewentualnie im coś pospawać 😜.
Dostałam paczkę od ciebie ❤️. Ale fajne te ciuszki i książki. A szlafroczej jest mega😊
I co to za książka o orgazmach 😂

Polska nalezy do sojuszy, Ukraina nie. Putin traktuje Ukraine jak swoja wlasnosc, dlatego wyciagnal po nia reke. Atak na Polske oznaczlaby atak na Unie i na Nato, taka decyzja juz tak latwo nie przychodzi. Rozumiem obawy, sama sie boje, jestem z podkarpackiego, cala
rodzina blisko granicy, ale nie ma co siac paniki. Poki co zabezpieczyc sie na ile sie da na wszelki wypadek i obaerwowac sytuacje.
Na ciebie można zawsze liczyć ❤️. Ustawiasz nas, panikary do pionu😘

Łukasz mi tak cały czas tłumaczy A mi się wydaje że to i tak kwestia czasu kiedy nas zaatakuje:( jak pomyślę że te bomby z 200 km od nas to aż mam ciary :)

reklama
Na ciebie można zawsze liczyć ❤️. Ustawiasz nas, panikary do pionu😘
niestety nie mamy wplywu na nic co sie dzieje wiec panikowanie nie pomoze, a sprawi ze bedziemy sie zle czuc. Jak potrzeba czyms glowe zajac to nie wiem - sprawdzcie jakie papiery trzeba zeby daiecku dowod zrobic. Na wszelki

Do góry