reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jezu sama sobie zrobilas ta cesarke? Mialas miec w sobote. GRATULACJE !!!!!!!!!! Ale masz piękne kręcone włoski. Lidzia też piękna. Opowiadaj co się stało. Boli bardzo? No i zostałam sama z porodem w czasach wojny :szok: jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!
Dostałam skurczy o 2 w nocy i przyjechałam do kliniki, cc zrobili po 7 , znieczulenie już odchodzi, trochę boli ale jest ok

reklama
Hej kochana, nie śpię..
Co się obudziłam w nocy to sobie myślałam o tych ludziach co muszą uciekać.. Nie wyobrażam sobie teraz z Mają gdzieś ********.ac ☹️
Majeczka na szczęście ładnie spala w nocy.. Ale boję się co to dalej będzie z tą wojną, bo Putin jest nieprzewidywalny.. Kto wie czy jak już przejmie Ukraine to czy się nie zajmie Polską ☹️
A Ty jak Fredzioszku, wyspałaś się? 😘
Dziś nawet ładnie dziadyga usypiała po żarciu ale się budzik rowniutko co 2,5 i zjadał tylko po 60ml🥴. Ja mam problem ze swoim usnięciem bo nie umiem tak szybko. I mecze się ponad pół godziny jak nie dłużej a ty zaraz trzeba było wstawać. W dzień za cholerę tez nie umiem spać choć czuję już zmęczenie

Dziś nawet ładnie dziadyga usypiała po żarciu ale się budzik rowniutko co 2,5 i zjadał tylko po 60ml🥴. Ja mam problem ze swoim usnięciem bo nie umiem tak szybko. I mecze się ponad pół godziny jak nie dłużej a ty zaraz trzeba było wstawać. W dzień za cholerę tez nie umiem spać choć czuję już zmęczenie

Ahaa..
No Maja Odkąd się urodziła to się budzi co 3h w nocy i muszę wstawać żeby robić mleko i później jak się rozbudzę to nie mogę zasnąć 🤦‍♀️
No ale jak to mi mówią, chciałaś to teraz masz 🤣

reklama
Do góry