reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jezu sama sobie zrobilas ta cesarke? Mialas miec w sobote. GRATULACJE !!!!!!!!!! Ale masz piękne kręcone włoski. Lidzia też piękna. Opowiadaj co się stało. Boli bardzo? No i zostałam sama z porodem w czasach wojny :szok: jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!
Dostałam skurczy o 2 w nocy i przyjechałam do kliniki, cc zrobili po 7 , znieczulenie już odchodzi, trochę boli ale jest ok

reklama
Hej kochana, nie śpię..
Co się obudziłam w nocy to sobie myślałam o tych ludziach co muszą uciekać.. Nie wyobrażam sobie teraz z Mają gdzieś ********.ac ☹️
Majeczka na szczęście ładnie spala w nocy.. Ale boję się co to dalej będzie z tą wojną, bo Putin jest nieprzewidywalny.. Kto wie czy jak już przejmie Ukraine to czy się nie zajmie Polską ☹️
A Ty jak Fredzioszku, wyspałaś się? 😘
Dziś nawet ładnie dziadyga usypiała po żarciu ale się budzik rowniutko co 2,5 i zjadał tylko po 60ml🥴. Ja mam problem ze swoim usnięciem bo nie umiem tak szybko. I mecze się ponad pół godziny jak nie dłużej a ty zaraz trzeba było wstawać. W dzień za cholerę tez nie umiem spać choć czuję już zmęczenie

Dziś nawet ładnie dziadyga usypiała po żarciu ale się budzik rowniutko co 2,5 i zjadał tylko po 60ml🥴. Ja mam problem ze swoim usnięciem bo nie umiem tak szybko. I mecze się ponad pół godziny jak nie dłużej a ty zaraz trzeba było wstawać. W dzień za cholerę tez nie umiem spać choć czuję już zmęczenie

Ahaa..
No Maja Odkąd się urodziła to się budzi co 3h w nocy i muszę wstawać żeby robić mleko i później jak się rozbudzę to nie mogę zasnąć 🤦‍♀️
No ale jak to mi mówią, chciałaś to teraz masz 🤣

reklama
Do góry