bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już ponad pół roku po cesarce i nadal mnie pobolewa miejsce cięcia. Jak się zle zegne albo zle małego chwycę. Zwykle na koniec dnia jak mały ma gorszy dzień i go dźwigam to cierpię na wieczoremHej dziewczynki - ja totalnie przepadlam - z miłosci oczywiscie Kazda chwile spedzam z Natasia Chociaz dzisiaj pierwszy raz jak babcia z nia zostala odwazylam sie y wyjechalam samochodem - nereszcie - na zakupy Malej gestnieja włoski, wyciagamy babole ostatnio co drugi dzien, kapiemy sie codziennie. Troche ma kolki i kupke robi raz dziennie ale znalazlam sposob na noszenie jej na leniwca - to jej pomaga. Codziennie tez lezymy na brzuszku - balam sie ja klasc sama to kłade ja na sobie - mala wtedy cyca szuka Podaje jej tez takie niemieckie herbatki ziolowe hippa - ma duzy apetyt, teraz juz je 100 ml mleczka Łukasz jej kupil taki spory steliryzator z chicco i kilka nowych butelek z dr brownsa. Ten to dopiero oszalal - raz sie poklocilismy bo mialam pretensje ze zalezy mu bardziej na niej niz na mnie Ale pozniej nadrobil
i dostalam w podziekowaniu za urodzenie corki pierscionek Wiem ze sie chwale ale to takie mile i zupelnie sie nie spodziewalam. Mala ma rozne noce ale dzisiaj obudzila sie na karmienie tylko raz - tak pieknie spala - oczywiscie od 6 rano pobudka Chcialam sie was dopytac czy to normalne ze po cesarce juz 3 tygodnie dalej mnie pobolewa brzuch? Kontrole mam dopiero za dwa tygodnie. Mam tez mozliwosc zaszczepic sie pfaiserem na covida i sie zastnawiam czy juz moge?
No własnie ja sie boje jeansy założyc zeby tam czegos nie poprzewracac, uszkodzicJa już ponad pół roku po cesarce i nadal mnie pobolewa miejsce cięcia. Jak się zle zegne albo zle małego chwycę. Zwykle na koniec dnia jak mały ma gorszy dzień i go dźwigam to cierpię na wieczorem
Gratuluje.ZdrowkaDumni i szczęśliwi zawiadamiamy że w dniu 13.04.2021 o godz 10:22 przyszlana świat nasza wyczekiwana córka Zosia, dając nam 3060 g szczęścia i 54 cm wielkości.
Najbliższe tyg będziemy się wzajemnie poznawać i spędzać te cudowne chwilę razem
GratulujęDumni i szczęśliwi zawiadamiamy że w dniu 13.04.2021 o godz 10:22 przyszlana świat nasza wyczekiwana córka Zosia, dając nam 3060 g szczęścia i 54 cm wielkości.
Najbliższe tyg będziemy się wzajemnie poznawać i spędzać te cudowne chwilę razem
Gratuluję!!! Porod siłami natury??
Ostatnio krwiak był mniejszy raptem o 0.5cm po 10 dniach, no to jest długi process to jego wchłanianie i oproznianie... Dzis mam kolejną kontrolę tym razem w szpitalu. 19tc kończę dopiero a mam wrażenie że leżę już wieki!
Dumni i szczęśliwi zawiadamiamy że w dniu 13.04.2021 o godz 10:22 przyszlana świat nasza wyczekiwana córka Zosia, dając nam 3060 g szczęścia i 54 cm wielkości.
No raczej się nie wchłania bo wymiar na usg dzis bez zmian, do tego nastraszyła mnie lekarka ze oprozniajacy się krwiak stara krwia zwiększa ryzyko infekcji lub zapalenia wewnątrzmacicznego a to z kolei odejściem przedwcześnie wód.. Tego jak dotychczas żaden lekarz mi nie mowil aby było to ryzyko...Tak, siłami natury. Dość szybko poszło, bo w 3h
Dobrze, że krwiak się wchłania, chociaż domyślam się, że to leżenie jest dobijające. Jesteś dzielna mamuśka!!!
Gratulacje mamusiu!!
Witamy Zosię po tej stronie brzucha!