reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Spoko, jeszcze z rok i odchowane - beda sie razem bawic, a Ty bedziesz pic ciepla kawe tez w domu [emoji16]
Mi jeszcze ze 2 lata do tego [emoji2358][emoji38]
Moja ciepła kawa kończy się zazwyczaj po jednym łyku, chociaż teraz w pracy to już normalnie piję.
Ciekawe ile ta normalność potrwa, bo już czytałam zapowiedzi, że znowu zamkną żłobki i przedszkola.

reklama
A najlepszy prezent dla dwulatki to...? 😉
Zaczynam myśleć o hulajnodze trójkołowej ale nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie na to 🤔
U nas był prezent od siostry - rowerek biegowy puky. Bardzo szybko załapała, polecam też markę. Braliśmy pod uwagę, że będzie służył za jakiś czas młodszej córce.
Hulajnogę dostała na 3 urodziny, wybraliśmy trojkołową, z szerokim podestem, regulowaną rączką i ledowymi kółkami. Na dwór chodziła w tym roku na zmianę raz z hulajnogą, raz z rowerkiem. No i obowiązkowo kask, bo upadków niezliczona ilość.
Z prezentów mogę jeszcze polecić lalkę bobasa, u mnie Zosia zmieniała pieluszki, myła lalę, kładła na brzuszku, lulała, woziła w wózku, karmiła piersią;)

Moja ciepła kawa kończy się zazwyczaj po jednym łyku, chociaż teraz w pracy to już normalnie piję.
Ciekawe ile ta normalność potrwa, bo już czytałam zapowiedzi, że znowu zamkną żłobki i przedszkola.
U nas szkol nie zamykają na razie, ale w weekendy mamy zakaz opuszczania miejsca zamieszkania [emoji3601]Wolno wychodzic z domu, ale tylko na terenie wioski. A nadal mamy 23C wiec moznaby jeszcze pokorzystac..
Choc i tak wolę to niz to co sie dzieje u Was. Przykro patrzec jak ten kraj sie rozpada...

U nas szkol nie zamykają na razie, ale w weekendy mamy zakaz opuszczania miejsca zamieszkania [emoji3601]Wolno wychodzic z domu, ale tylko na terenie wioski. A nadal mamy 23C wiec moznaby jeszcze pokorzystac..
Choc i tak wolę to niz to co sie dzieje u Was. Przykro patrzec jak ten kraj sie rozpada...
U nas wogole weszły kartki znow szkoly otwarte do pracy wszyscy normalnie do sklepu to samo .Ale spacer tylko kilometr od domu i co to nam da!!!Oprócz tego ze za każdym wyjściem musimy mieć kartę tak naprawdę nie zmieniło się nic

Witam. Mam na imię Igor, urodziłem się SN wczoraj o 12:27, mam 3990g i 57 cm. ❤❤❤ Nasz Cud, nasza Miłość i największe Szczęście ❤❤

IMG_20201107_062259.jpg

reklama
Do góry