reklama
Jaskolcia
Fanka BB :)
U mnie podobnie, różnica 23 miesiące, więc trafiłam w sam środek buntu dwulatka.Taaak wiem coś o tym druga ciąża była zdecydowanie mniej łaskawa niż pierwsza...różnica 22 miesiące Ale o tym marzyłam także teraz wesoło hehe
nieagatka
Britax Romer Dualfix Isize (nowy model to chyba Msize). Ja mam go w mazdzie 6 i miejsca jest wystarczajaco.Dziewczyny, jakiś czas temu polecałyscie fotelik britax rwf. Możecie przypomnieć model? Jak u Was z fotelem pasażera po zamontowaniu fotelika?
To jest fotelik 360C, mozna wozic dziecko tylem lub przodem do 18kg. Wg mnie rewelacja.
nieagatka
U mnie bunt dwulatka przypadl na 2 i 5 roczku. To co bylo wczesniej to byla bulka z maslem [emoji23][emoji12]U mnie podobnie, różnica 23 miesiące, więc trafiłam w sam środek buntu dwulatka.
Jaskolcia
U mnie bunt trwa nadal (ma teraz 2,5 roku), tylko teraz lepiej go artykułuje (ciągle czegoś nie lubi, nie chce gdzieś być, ogólnie caly świat jest na nie). Jak miała niespełna dwa lata i pojawiła się siostra to dobrze, że bylo lato, bo ciągle leżała na chodniku. Teraz już trochę przystopowała, zaczyna akceptować siostrę. Mówi do niej po imieniu, a przez kilka pierwszych miesięcy ciągle pytała "Co to?".U mnie bunt dwulatka przypadl na 2 i 5 roczku. To co bylo wczesniej to byla bulka z maslem [emoji23][emoji12]
ilmenau
Dziewczyny, prośba.
Jeśli nie macie komu przekazać swojego 1% podatku, to przekażcie go Oliwce. Większość z was pewnie pamięta historie Gosi, która urodziła skrajnego wczesniaka. No i Oliwka, potrzebuje rehabilitacji, terapii IS, wizyt u specjalistów. A to wszystko kosztuje niestety, bo tylko mała część jest refundowana.
Jeśli nie macie komu przekazać swojego 1% podatku, to przekażcie go Oliwce. Większość z was pewnie pamięta historie Gosi, która urodziła skrajnego wczesniaka. No i Oliwka, potrzebuje rehabilitacji, terapii IS, wizyt u specjalistów. A to wszystko kosztuje niestety, bo tylko mała część jest refundowana.
Fotelik super. Ja z przodu jako pasażer się mieszczę. Wysoki facet już by miał problem. Ale przypuszczam że w każdym tego typu foteliku będzie podobnie.Dziewczyny, jakiś czas temu polecałyscie fotelik britax rwf. Możecie przypomnieć model? Jak u Was z fotelem pasażera po zamontowaniu fotelika?
Nie strasz, bo u nas jeszcze 1,5 roku nie ma, a wydaje mi się że już się bunt zaczął . "Wyciszająca" kąpiel to trauma dla wszystkich (może nie sama kąpiel, ale to co po niej), ubieranie się które wcześniej było super, z dnia na dzień stało się życiową tragedią, fotelik do karmienia to jak otchłań piekielna. Najchętniej goniłby na golasa, jadł kremy i bawił się nożyczkami.U mnie bunt dwulatka przypadl na 2 i 5 roczku. To co bylo wczesniej to byla bulka z maslem [emoji23][emoji12]
Ford Kuga troszkę zmniejsza się komfort dla pasażera ale nie jesteśmy wysocy.Britax romer dualfix i sizeDziewczyny, jakiś czas temu polecałyscie fotelik britax rwf. Możecie przypomnieć model? Jak u Was z fotelem pasażera po zamontowaniu fotelika?
reklama
Nie M isize różni się że nie ma wkladki dla noworodka ale specjaliści nie polecają w takich fotelikach wozić maluszków tylko w łupinach więc model Dualfix M isize jest świetnym wyboremBritax Romer Dualfix Isize (nowy model to chyba Msize). Ja mam go w mazdzie 6 i miejsca jest wystarczajaco.
To jest fotelik 360C, mozna wozic dziecko tylem lub przodem do 18kg. Wg mnie rewelacja.