reklama
misis188
Fanka BB :)
Tamizko a jak sprawy z agriturystyka sie maja? Przyjmujecie juz gości? Bo moze szarplabym meza na jakis weekend
Odwaga a może chwilowa niepoczytalność
Co więcej bierzemy dwa pieciodniowe a i tak zostaje nam jeszcze dwójka.
adunnnia90
Jak dobrze że mamy dwójkę za jednym razem [emoji28][emoji85] bo mój M mówi że było by tylko jedno [emoji2960][emoji23]
Ropuszka666
Dziewczyny fotelik samochodowy dla starszego dziecka który dłużej potrzyma i najchętniej tyłem do kierunku jazdy, jaki polecacie? Taki dla dziecka 2 lata+ Cena mnie nie interesuje tylko bezpieczeństwo.
Edit. Dla dziecka który szybko rośnie w górę [emoji23]
My mamy ten i twierdze osobiście że jest najlepszy . Mam jeszcze Cybexa Sirone i się chowa do niego.też bardzo dużo osób na forach twierdzi ,że lepszego nie ma
Fotelik Samochodowy Axkid Minikid 0-25 kg Kolor Minikid 2.0 Black
Tylem.pl ➤ Fotelik dziecięcy Axkid Minikid 2.0 Black spełnia najwyższe standardy bezpieczeństwa ⭐ Zadbaj o komfort dziecka podczas jazdy autem ✔️ Sprawdź!
www.tylem.pl
Jaskolcia
Na drzemkę zasypiała na piersi, inaczej była histeria. W żłobku też była histeria (jak panie mówiły, że teraz czas spania to krzyczała), ale po jakimś czasie zorientowała się, że mnie nie będzie i się dostosowała. To było trudne przeżycie dla Zosi i dla mnie.A zasypiała wcześniej na piersi czy inaczej? Bo u nas właśnie jest ryk o mleko do drzemki, nie ma tego problemu jeśli zaśnie np w aucie czy jakimś cudem w wózku na spacerze, normalnie tylko mama i pierś...
nieagatka
Tez tak slyszalam, ze jest najlepszy, ale nie wyobrazam sobie 20kg dziecka tylem do kierunku jazdy. Moja ma 2lata i 3 miechy, wazy 14kg i jeszcze na pewno pojedzi przynajmniej z poltora roku, ale potem to juz watpie, zeby bylo jej wygodnie. Dlatego sie na niego nie zdexydowalam. Kupilam taki, ktorego nienawidze [emoji23][emoji23]My mamy ten i twierdze osobiście że jest najlepszy . Mam jeszcze Cybexa Sirone i się chowa do niego.też bardzo dużo osób na forach twierdzi ,że lepszego nie ma
Fotelik Samochodowy Axkid Minikid 0-25 kg Kolor Minikid 2.0 Black
Tylem.pl ➤ Fotelik dziecięcy Axkid Minikid 2.0 Black spełnia najwyższe standardy bezpieczeństwa ⭐ Zadbaj o komfort dziecka podczas jazdy autem ✔️ Sprawdź!www.tylem.pl
tamiza
Jesteśmy totalnie w lesie z budową.Tamizko a jak sprawy z agriturystyka sie maja? Przyjmujecie juz gości? Bo moze szarplabym meza na jakis weekend
Dopiero wykanczamy nasza cześć a pokoje dla gości maja tylko wylewke zrobioną i wstawione okna....
Nie sadzilisny że niektóre ekipy budowlane są aż tak bardzo niekompetentne. Jedni umawiali się na roboty na lipiec 2018 a przyszli dopiero w maju tego roku, inni co montowali odwodnienia dookoła budynku nie pozakładali uszczelek na rury i trzeba było kopać drugi raz.
Ogólnie szkoda gadać.
Dodatkowo mąż został praktycznie sam ze wszystkim. Ja głównie siedzę z małym w domu a on lata na budowę, do biura - trochę za dużo tego wszystkiego na jedna głowę.
Mam nadzieję że chociaż na święta uda nam się już przeprowadzić i wtedy będzie łatwiej wszystkiego dopilnować będąc na miejscu.
Nie mniej jednak jak tylko z naszej strony będziemy mieli możliwość Was ugościć to serdecznie Was zapraszamy.
RedHotChiliPepper28
Na drzemkę zasypiała na piersi, inaczej była histeria. W żłobku też była histeria (jak panie mówiły, że teraz czas spania to krzyczała), ale po jakimś czasie zorientowała się, że mnie nie będzie i się dostosowała. To było trudne przeżycie dla Zosi i dla mnie.
Właśnie tego się najbardziej boje ;-(( mija jej powoli lek separacyjny, apogeum mamy za sobą, ale te drzemki w dzień...a wypadają dwie w godzinach pracy
reklama
nieagatka
Masz poltora miesiaca czasu. Zacznij juz uczyc ja zasypiania bez piersi. Bedzie jej latwiej jak wrocisz do pracy.Właśnie tego się najbardziej boje ;-(( mija jej powoli lek separacyjny, apogeum mamy za sobą, ale te drzemki w dzień...a wypadają dwie w godzinach pracy
Moja poszla do zlobka majac 9 msc i byla jednym z niewielu dzieci zasypiajacych samodzielnie i tym samym jednym z niewielu nieplaczacych, bo nie musiala sie tego sama uczyc.