reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tez tak slyszalam, ze jest najlepszy, ale nie wyobrazam sobie 20kg dziecka tylem do kierunku jazdy. Moja ma 2lata i 3 miechy, wazy 14kg i jeszcze na pewno pojedzi przynajmniej z poltora roku, ale potem to juz watpie, zeby bylo jej wygodnie. Dlatego sie na niego nie zdexydowalam. Kupilam taki, ktorego nienawidze [emoji23][emoji23]
Nom jego bardzo polecają w sklepie 8 gwiazdek bo i cena jest spoko.

reklama
W takim wypadku wg mnie lepiej wziac britaxa, bo jest obrotowy, co jest mega wygodne i Twojej kruszynie do 4 rz posluzy. Ale fakt - co chwile pojawia sie cos nowego.
No ja tez polecam britax to jest dopiero mega fotelik.Teraz Jestem na wakacjach i chwilowo jeździmy w innym i już się wręcz nie mogę doczekać aż syn ie do britax.Golymi oczami widać komfort i wygode

Dziewczyny dziękuję za odzew :)
Mam znów pytnie.. haha :)
Małą karmię tak:
7-8 - 180 ml mleko
ok 11 - owoce/jogurt
ok 14 - 180 ml mleko
ok 17 obiad (albo cos 'naszego' albo sloik)
ok 20 - 180 ml mleko

CZY to jest ok? co zmienić?
Moja od 6 mż jadła właśnie 5 takich posiłków tylko rano była to kaszka w dzień.
Mleka 150
Obiadu 200
Od 6mz nie dawałam jeść w nocy

Cały czas w nocy pił wodę - teraz od jakiś 2 tyg ma fazę na sok. Woda pluje. Muszę się bardziej zmobilizować i wrócić do wody ;)
A tak swoją drogą to od kiedy można podawać zwykła mineralna? Bo ja cały czas jeszcze ja przegotowuje.

Za 2 tyg Stasiu kończy 8 miesięcy a dzień później mamy umówiona wizytę w klinice. Zobaczymy co powie doktorek.
Liczymy na zgodę na transfer wrzesień/ październik.
Marcys piła id urodzenia

Ok. Pierwsza ciężka noc za nami. Od 1 do 3 płacz, lament i zgrzytanie zębami. Woda fuj. Od 3 do 4.30 pospał i znowu płacz:ninja2:. Zasnął po godzinie...na 5 minut. Poddałam się i dałam cyca:hmm:.

reklama
Do góry