Nom jego bardzo polecają w sklepie 8 gwiazdek bo i cena jest spoko.Tez tak slyszalam, ze jest najlepszy, ale nie wyobrazam sobie 20kg dziecka tylem do kierunku jazdy. Moja ma 2lata i 3 miechy, wazy 14kg i jeszcze na pewno pojedzi przynajmniej z poltora roku, ale potem to juz watpie, zeby bylo jej wygodnie. Dlatego sie na niego nie zdexydowalam. Kupilam taki, ktorego nienawidze [emoji23][emoji23]
reklama
No ja tez polecam britax to jest dopiero mega fotelik.Teraz Jestem na wakacjach i chwilowo jeździmy w innym i już się wręcz nie mogę doczekać aż syn ie do britax.Golymi oczami widać komfort i wygodeW takim wypadku wg mnie lepiej wziac britaxa, bo jest obrotowy, co jest mega wygodne i Twojej kruszynie do 4 rz posluzy. Ale fakt - co chwile pojawia sie cos nowego.
Ewunka
Fanka BB :)
Oooo jagoda miło Cię tu widzieć .Hej. Dziewczyny, jakie witaminy bralyscie na początku ciąży? Co s może doradzcie?
Ja zaczęłam Prenatal Uno i nie wiem, czy powinnam jeszcze coś do tego czy wystarczająco w Nim składników chociażby kwasu foliowego? Zerknięcie fachowym okiem a może któraś z was brała...
Ewunka
Moja od 6 mż jadła właśnie 5 takich posiłków tylko rano była to kaszka w dzień.Dziewczyny dziękuję za odzew
Mam znów pytnie.. haha
Małą karmię tak:
7-8 - 180 ml mleko
ok 11 - owoce/jogurt
ok 14 - 180 ml mleko
ok 17 obiad (albo cos 'naszego' albo sloik)
ok 20 - 180 ml mleko
CZY to jest ok? co zmienić?
Mleka 150
Obiadu 200
Od 6mz nie dawałam jeść w nocy
Ewunka
Ja nosiłam, spiewałam tuliłam i dawałam wodęOk, spróbuje. Ale co wtedy? Nosić?
Ewunka
Marcys piła id urodzeniaCały czas w nocy pił wodę - teraz od jakiś 2 tyg ma fazę na sok. Woda pluje. Muszę się bardziej zmobilizować i wrócić do wody
A tak swoją drogą to od kiedy można podawać zwykła mineralna? Bo ja cały czas jeszcze ja przegotowuje.
Za 2 tyg Stasiu kończy 8 miesięcy a dzień później mamy umówiona wizytę w klinice. Zobaczymy co powie doktorek.
Liczymy na zgodę na transfer wrzesień/ październik.
Ewunka
Ma chłop szczęście że mu się złote dzieci trafiły ha ha haJak dobrze że mamy dwójkę za jednym razem [emoji28][emoji85] bo mój M mówi że było by tylko jedno [emoji2960][emoji23]
Ostatnia edycja:
nieagatka
Czyli noc sie nie liczy. Jak sie poddalas to musisz zaczac od nowa [emoji6]Ok. Pierwsza ciężka noc za nami. Od 1 do 3 płacz, lament i zgrzytanie zębami. Woda fuj. Od 3 do 4.30 pospał i znowu płacz. Zasnął po godzinie...na 5 minut. Poddałam się i dałam cyca.
Powodzenia.
reklama
Ale jak poddałam o 5 rano to też się nie liczy???Czyli noc sie nie liczy. Jak sie poddalas to musisz zaczac od nowa [emoji6]
Powodzenia.
I też się tak zastanawiam, czy to w ogóle jest możliwe jak on czuje cały czas mleko ode mnie?