Podpinam się
@dżoasia co tam u was? Często myślę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@dżoasia co tam u was? Często myślę...
DziękujęGratulacje Kochana i powodzenia [emoji3590]
Dziewczyny, wpadam się pochwalić, że 18.06 urodziła się moja córeczka Marysia.
3410 g, 52 cm długa.
Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie i funkcjonowania ze starszą zazdrosną siostrą. Powiem Wam, że to trudne, bo Zosia nie chce zaakceptować siostry, a w połączeniu z buntem dwulatka to prawdziwe kombo.
Devikap jest bardzo dobry ale na recepte.Mamusie, jaką wit. D polecacie dla dzieci? Mi właśnie kończy się opakowanie D vitum i zastanawiam się czy zamawiać to samo czy jest coś lepszego.
To powodzenia kochana na kiedy masz termin? I jak maluszek?Oo łaaaa [emoji847] Doszły mnie słuchy ,ze to juz!!!
Gratulacje kochana! Cudownie!
My juz tez wyczekujemy i zastanawiamy sie jak synek przyjmie braciszka ale u nas 13 M różnicy wiec liczę na to ,ze nie bedzie zbytnio rozkminial sytuacji [emoji12]
Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia w komplecie [emoji8]
Devikap jest bardzo dobry ale na recepte.
Nie zapomnij pochwalić się ciociom kiedy to będzie. Pewnie już Ci ciężko i doczekać się nie możesz. [emoji3526]Oo łaaaa [emoji847] Doszły mnie słuchy ,ze to juz!!!
Gratulacje kochana! Cudownie!
My juz tez wyczekujemy i zastanawiamy sie jak synek przyjmie braciszka ale u nas 13 M różnicy wiec liczę na to ,ze nie bedzie zbytnio rozkminial sytuacji [emoji12]
Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia w komplecie [emoji8]
Zapytaj pediatre. Jak Hubus mial 3 miesiace i wyszła mu anemia a przy okazji zapalenie drog moczowych to mi to przepisala. Teraz przeszzlam na d vitum. A ten devicap ciężko tricge wycelowac i nie raz poszlt 2 kropleDziekuje!
A myślisz, że nie przeszkadza to, że w devicapie 1 kropla ma 500m.j a w zaleceniach mam 400m.j? W czwartek będę u pediatry bo mamy szczepienia przeciwko meningokokom więc mogę poprosić o receptę