reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej. Tak wpadłam na chwilke bo nie mam czasu na nic. Haha. Nikt mi nie mówił, że z dwójką to taki zapiernicz!

U nas wszystko dobrze. Rośniemy, już mały dobił do 5kg. Jest super spokojny i kochany. Mała też go uwielbia i czasami nie mogę uwierzyć, że jestem mamą dwójki dzieci. Marzenia się spełniają...
A co u Was? Jak malutka? A syn opiekuje się młodsza siostrą? X
Oj nie strasz, nie strasz. [emoji23]
Rośniecie zdrowo i cieszcie się sobą. Piękna rodzinkę macie [emoji8]

Dziewczyny, wpadam się pochwalić, że 18.06 urodziła się moja córeczka Marysia.
3410 g, 52 cm długa.
Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie i funkcjonowania ze starszą zazdrosną siostrą. Powiem Wam, że to trudne, bo Zosia nie chce zaakceptować siostry, a w połączeniu z buntem dwulatka to prawdziwe kombo.
Gratuluje!!!!
Dużo zdrówka i cierpliwości

Piękna jest malutka. Wiem co czujesz. U nas też mała ma zaburzenia integracji sensorycznej najprawdopodobniej dlatego, że jest wczesniakiem. Dopiero objawiły się tak na prawdę w wieku 3.5 lat. U nas jest wszystko na swerze dotyku (tactile). I'm wcześniej ktoś jej (Wam) pomoże tym lepiej. Trzymaj się i rób co Ci serducho podpowiada.
Miło Cię tu widzieć jak tam dzieciątko ?

Miło Cię tu widzieć jak tam dzieciątko ?
Dzięki :)
Dobrze wszystko. Byliśmy 2 tyg na oddziale neonatologicznym ale szło wszystko dobrze i nasz szybciutko wypuścili. Miał wtedy mały nie całe 35/40 tyg i ważył. 1.9kg.
Teraz jest ponad 5 i rośnie nam w oczach. Córka się nim opiekuje i uwielbiam patrzeć jak są razem. Czuję się totalnie spełniona. A co u Was dziewczyny?

Dzięki :)
Dobrze wszystko. Byliśmy 2 tyg na oddziale neonatologicznym ale szło wszystko dobrze i nasz szybciutko wypuścili. Miał wtedy mały nie całe 35/40 tyg i ważył. 1.9kg.
Teraz jest ponad 5 i rośnie nam w oczach. Córka się nim opiekuje i uwielbiam patrzeć jak są razem. Czuję się totalnie spełniona. A co u Was dziewczyny?
No gdzieś mi zniknęłas i nie wiedziałam kiedy urodziłeś. ( Marcys też 35/40 I 2 kg )
U nas już 18 miesięcy i 11 kg .
Rzuciłam pracę i bawię się z córką w domu bawialni basenie jestem całą jej :D:happy:Domyslalam się że bycie mamą jest fajne ale to co doświadczam przerosło moje oczekiwanie.
20190620_140813.jpg
20190620_133202.jpg
20190620_094413.jpg
20190619_103206.jpg
20190618_103330.jpg

reklama
Gratulacje Kochana i powodzenia [emoji3590]
Dziewczyny, wpadam się pochwalić, że 18.06 urodziła się moja córeczka Marysia.
3410 g, 52 cm długa.
Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie i funkcjonowania ze starszą zazdrosną siostrą. Powiem Wam, że to trudne, bo Zosia nie chce zaakceptować siostry, a w połączeniu z buntem dwulatka to prawdziwe kombo.

Do góry