reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej. Tak wpadłam na chwilke bo nie mam czasu na nic. Haha. Nikt mi nie mówił, że z dwójką to taki zapiernicz!

U nas wszystko dobrze. Rośniemy, już mały dobił do 5kg. Jest super spokojny i kochany. Mała też go uwielbia i czasami nie mogę uwierzyć, że jestem mamą dwójki dzieci. Marzenia się spełniają...
A co u Was? Jak malutka? A syn opiekuje się młodsza siostrą? X
Oj nie strasz, nie strasz. [emoji23]
Rośniecie zdrowo i cieszcie się sobą. Piękna rodzinkę macie [emoji8]

Dziewczyny, wpadam się pochwalić, że 18.06 urodziła się moja córeczka Marysia.
3410 g, 52 cm długa.
Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie i funkcjonowania ze starszą zazdrosną siostrą. Powiem Wam, że to trudne, bo Zosia nie chce zaakceptować siostry, a w połączeniu z buntem dwulatka to prawdziwe kombo.
Gratuluje!!!!
Dużo zdrówka i cierpliwości

Piękna jest malutka. Wiem co czujesz. U nas też mała ma zaburzenia integracji sensorycznej najprawdopodobniej dlatego, że jest wczesniakiem. Dopiero objawiły się tak na prawdę w wieku 3.5 lat. U nas jest wszystko na swerze dotyku (tactile). I'm wcześniej ktoś jej (Wam) pomoże tym lepiej. Trzymaj się i rób co Ci serducho podpowiada.
Miło Cię tu widzieć jak tam dzieciątko ?

Miło Cię tu widzieć jak tam dzieciątko ?
Dzięki :)
Dobrze wszystko. Byliśmy 2 tyg na oddziale neonatologicznym ale szło wszystko dobrze i nasz szybciutko wypuścili. Miał wtedy mały nie całe 35/40 tyg i ważył. 1.9kg.
Teraz jest ponad 5 i rośnie nam w oczach. Córka się nim opiekuje i uwielbiam patrzeć jak są razem. Czuję się totalnie spełniona. A co u Was dziewczyny?

Dzięki :)
Dobrze wszystko. Byliśmy 2 tyg na oddziale neonatologicznym ale szło wszystko dobrze i nasz szybciutko wypuścili. Miał wtedy mały nie całe 35/40 tyg i ważył. 1.9kg.
Teraz jest ponad 5 i rośnie nam w oczach. Córka się nim opiekuje i uwielbiam patrzeć jak są razem. Czuję się totalnie spełniona. A co u Was dziewczyny?
No gdzieś mi zniknęłas i nie wiedziałam kiedy urodziłeś. ( Marcys też 35/40 I 2 kg )
U nas już 18 miesięcy i 11 kg .
Rzuciłam pracę i bawię się z córką w domu bawialni basenie jestem całą jej :D:happy:Domyslalam się że bycie mamą jest fajne ale to co doświadczam przerosło moje oczekiwanie.
20190620_140813.jpg
20190620_133202.jpg
20190620_094413.jpg
20190619_103206.jpg
20190618_103330.jpg

reklama
Gratulacje Kochana i powodzenia [emoji3590]
Dziewczyny, wpadam się pochwalić, że 18.06 urodziła się moja córeczka Marysia.
3410 g, 52 cm długa.
Jesteśmy już w domu i uczymy się siebie i funkcjonowania ze starszą zazdrosną siostrą. Powiem Wam, że to trudne, bo Zosia nie chce zaakceptować siostry, a w połączeniu z buntem dwulatka to prawdziwe kombo.

Do góry