reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jaki polecacie wózek spacerowy? Lekki żeby był bo na wakacje chcemy zabrać do samolotu :)
Ja na wczasy kupiłam uzywana parasolke. Jedna parka wzięła super wozek spacerowy i po przylocie miała cały poniszxzony. Mojego mi nir byloby szkoda gdyby coś mu sie stalo a tamta parka byla wściekła i sie nie dziwię. Jest mnostwo takich uzywanych soacerowek na allegro. Jedyne czego zaluje to zr nie kupilam z funkcja lezenia bo takie tez sa. Za swoj dalismy cale 170 zl

Niedowiary że tyle mleczka Ci się udaje zebrać - dziewczynki już dostają je?
Z tym to jest różnie, po troszku dostają, ale czasem robią im przerwy, Igusia od niedzieli nie dostaje, bo miała problemy z jelitami, Gajka wcześniej tez miała przerwę, a teraz dzielnie sobie radzi, je po całe 4 ml i ostatnio codziennie po troszku jej zwiększają ;)

A cyce za bardzo pochwaliłam, bo od wczoraj walczę z mega zastojem w prawej, lewą trochę już opanowałam :/

Z tym to jest różnie, po troszku dostają, ale czasem robią im przerwy, Igusia od niedzieli nie dostaje, bo miała problemy z jelitami, Gajka wcześniej tez miała przerwę, a teraz dzielnie sobie radzi, je po całe 4 ml i ostatnio codziennie po troszku jej zwiększają ;)

A cyce za bardzo pochwaliłam, bo od wczoraj walczę z mega zastojem w prawej, lewą trochę już opanowałam :/
Czytając Twoje wypowiedzi można stwierdzić ze już jest lepiej z dziewczynami... nie czyta się ich z łzami w oczach tylko uśmiechem ze dziewczyny i Ty super sobie radzicie.❤ aby tak dalej ❤

Spokojnie nie denerwuj się kochana mleczko zamrażają bo tyle teraz nie zjadają będzie zapas na czarną godzinę - ciesz się z każdego mililitra... Karmienie jest ważne ale nie konieczne więc trzeba się cieszyć że i tak się udaje szczególnie po takim przeżyciu. Słodziaki pewnie z dziewczynek... Kruszynki takie - a widzisz już że troszkę urosły?

Dziewczyny jakiś patent na odpieranie marchewki?
Odpieranie czyli niechęć? Jeśli dobrze rozumiem, to u nas była tragedia z brokułami, pluła dalej niz widziała, gdy były w formie papki, za którymś razem dałam jej gałązkę do rączki i zaczęła wsuwać. Podobno dopiero po 8 razie można mówić, że dziecku coś nie smakuje :-)) teraz czy w zupie, czy całe, czy papka pycha. Daj czas.

Odpieranie czyli niechęć? Jeśli dobrze rozumiem, to u nas była tragedia z brokułami, pluła dalej niz widziała, gdy były w formie papki, za którymś razem dałam jej gałązkę do rączki i zaczęła wsuwać. Podobno dopiero po 8 razie można mówić, że dziecku coś nie smakuje :-)) teraz czy w zupie, czy całe, czy papka pycha. Daj czas.
Nie chodzi o plamy których się nie mogę pozbyć ubrudzilysmy w gościach kieckę :)

reklama
Do góry