Vinszka
Fanka BB :)
Jaakolcia a Ty kiedy się rozpakowujesz?Ja wystawiam na mocne słońce na suszenie po praniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaakolcia a Ty kiedy się rozpakowujesz?Ja wystawiam na mocne słońce na suszenie po praniu.
Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniuJaakolcia a Ty kiedy się rozpakowujesz?
No właśnie mydełko nie pomogło będę dalej próbowaćJa przed praniem zacieram vanishem i nawet schodzą. Misis kiedyś polecała mydełko odplamiające dr beckmana.
Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu
Przez upały mocno spuchłam. Kupiłam szerokie klapki o rozmiar większe i nie mogę się w nie zmieścićAle fajnie! Jak Ci tam na końcówce? Te upały to pewnie dają w kość [emoji3525]
Ja na słońce nie wychodzę, bo mi słabo i raczej to pewne, że bym się rozłożyła na chodniku. U nas dziś burze i deszcz, mogę nareszcie żyć normalnie [emoji106]Przez upały mocno spuchłam. Kupiłam szerokie klapki o rozmiar większe i nie mogę się w nie zmieścić
A jak Ty się czujesz w te upały?
To zazdroszczę pogody, bo u mnie się tylko chmurzy i jest duszno, wyczekiwanego deszczu brak.Ja na słońce nie wychodzę, bo mi słabo i raczej to pewne, że bym się rozłożyła na chodniku. U nas dziś burze i deszcz, mogę nareszcie żyć normalnie [emoji106]
W takie upały to i przy kp woda wskazana, a przy mm to koniecznie.Cześć dziewczyny czy dajecie swoim maluszkom karmionym mlekiem modyfikowanym wodę do picia?