reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misis jak po wczasach?
Bosko jestem zakochana w Majorce. To pierwsza tak zadbana wyspa na ktorej bylam. Brakowalo mi tylko pieknych kwiatow których jest mnostwo w Grecji. Jedyne co to Hubek tam chcial tylko cycka, butla nie wchodzila w gre. Jeszcze w pierwszu dzien pil a potem to musialsm wszędzie świecić cyckami a w domu nie mialam z tym problemu. I potem po powrocie bylo to samo a musze go odstawiac powoli bo planuje rodzenstwo. Muszę sie do Krzysztofa umowic a poki co to w lipcu jade do naszego kochanego wujka Jarka. Ja pamiętam o Tobie ale muszą zmniejszyc temperaturę w piecu bo idzie zwariowac. Hubek to mi przez 2 dni nic nie jadl-masakta. Siedzimy w domu ze spuszczonymi roletami. Dzis byl 15 minut w basenie i dosc

Ostatnia edycja:
Przez upały mocno spuchłam. Kupiłam szerokie klapki o rozmiar większe i nie mogę się w nie zmieścić;)
A jak Ty się czujesz w te upały?
Teraz juz tak nie oplaca sie ale ja mialam straszne problemy z butami. Nr nogi mam 38a nie wchodzilam na szerokość w klapki męskie rozmiar 41 i kupilam rewelacyjne sandaly w daichmanie
Na prawde polecam. Super rewelacyjnie nie wygladaja ale sa mega wygodne. Tylko w nich dalam rady chodzic i jest duzo kolorow

Spokojnie nie denerwuj się kochana mleczko zamrażają bo tyle teraz nie zjadają będzie zapas na czarną godzinę - ciesz się z każdego mililitra... Karmienie jest ważne ale nie konieczne więc trzeba się cieszyć że i tak się udaje szczególnie po takim przeżyciu. Słodziaki pewnie z dziewczynek... Kruszynki takie - a widzisz już że troszkę urosły?
Na razie odrabiają straty, Gajce udało się przekroczyc wagę urodzeniową o 10g, a Igusi jeszcze brakuje 20, ale powolutku do przodu. Mleczko mrożę, mrożę, muszę zainwestować w zamrażarkę, bo zaraz zawalę całą tą szufladową z lodówki.

Na razie odrabiają straty, Gajce udało się przekroczyc wagę urodzeniową o 10g, a Igusi jeszcze brakuje 20, ale powolutku do przodu. Mleczko mrożę, mrożę, muszę zainwestować w zamrażarkę, bo zaraz zawalę całą tą szufladową z lodówki.

Super, że dziewczynki tak rosną. A pozwolili wam już je kangurowac czy za wcześnie na to?

Mroz na plasko, duzo mniej miejsca w tedy zajmuje. A jak zastój? Ja mialam raz, chyba przyleglam se cycka i wieksza polowe piersi mialam taka stwardniala, czerwona, gorąca.oklady z kasusty nic nie daja. Poradzilam sobie tym ze podpinalam laktator i od zewnetrzej części po kanalikach przesuealam to stwardnienie w kierunku brodawki z tym ze ja nir mialam problemu żeby mi mleko leciało

Bosko jestem zakochana w Majorce. To pierwsza tak zadbana wyspa na ktorej bylam. Brakowalo mi tylko pieknych kwiatow których jest mnostwo w Grecji. Jedyne co to Hubek tam chcial tylko cycka, butla nie wchodzila w gre. Jeszcze w pierwszu dzien pil a potem to musialsm wszędzie świecić cyckami a w domu nie mialam z tym problemu. I potem po powrocie bylo to samo a musze go odstawiac powoli bo planuje rodzenstwo. Muszę sie do Krzysztofa umowic a poki co to w lipcu jade do naszego kochanego wujka Jarka. Ja pamiętam o Tobie ale muszą zmniejszyc temperaturę w piecu bo idzie zwariowac. Hubek to mi przez 2 dni nic nie jadl-masakta. Siedzimy w domu ze spuszczonymi roletami. Dzis byl 15 minut w basenie i dosc
No upały masakryczne. Jasiek już w domu zrzędził straszenie, więc go dziś do lasu wzięłam dla ochłody. Mało nas komary żywcem nie zeżarły :o. Więc skończyliśmy w galerii. Matka od tego słońca chyba zgłupiała bo kupiła 4 pary butów:p. I teraz je kitra w domu, bo jakby się stary dowiedział to do psychiatry by wysłał:-D.

reklama
Cały czas po cichutku trzymam kciuki i myślami często jestem przy was.

Do góry