reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Misis jak po wczasach?
Bosko jestem zakochana w Majorce. To pierwsza tak zadbana wyspa na ktorej bylam. Brakowalo mi tylko pieknych kwiatow których jest mnostwo w Grecji. Jedyne co to Hubek tam chcial tylko cycka, butla nie wchodzila w gre. Jeszcze w pierwszu dzien pil a potem to musialsm wszędzie świecić cyckami a w domu nie mialam z tym problemu. I potem po powrocie bylo to samo a musze go odstawiac powoli bo planuje rodzenstwo. Muszę sie do Krzysztofa umowic a poki co to w lipcu jade do naszego kochanego wujka Jarka. Ja pamiętam o Tobie ale muszą zmniejszyc temperaturę w piecu bo idzie zwariowac. Hubek to mi przez 2 dni nic nie jadl-masakta. Siedzimy w domu ze spuszczonymi roletami. Dzis byl 15 minut w basenie i dosc

Ostatnia edycja:
Przez upały mocno spuchłam. Kupiłam szerokie klapki o rozmiar większe i nie mogę się w nie zmieścić;)
A jak Ty się czujesz w te upały?
Teraz juz tak nie oplaca sie ale ja mialam straszne problemy z butami. Nr nogi mam 38a nie wchodzilam na szerokość w klapki męskie rozmiar 41 i kupilam rewelacyjne sandaly w daichmanie
Na prawde polecam. Super rewelacyjnie nie wygladaja ale sa mega wygodne. Tylko w nich dalam rady chodzic i jest duzo kolorow

Spokojnie nie denerwuj się kochana mleczko zamrażają bo tyle teraz nie zjadają będzie zapas na czarną godzinę - ciesz się z każdego mililitra... Karmienie jest ważne ale nie konieczne więc trzeba się cieszyć że i tak się udaje szczególnie po takim przeżyciu. Słodziaki pewnie z dziewczynek... Kruszynki takie - a widzisz już że troszkę urosły?
Na razie odrabiają straty, Gajce udało się przekroczyc wagę urodzeniową o 10g, a Igusi jeszcze brakuje 20, ale powolutku do przodu. Mleczko mrożę, mrożę, muszę zainwestować w zamrażarkę, bo zaraz zawalę całą tą szufladową z lodówki.

Na razie odrabiają straty, Gajce udało się przekroczyc wagę urodzeniową o 10g, a Igusi jeszcze brakuje 20, ale powolutku do przodu. Mleczko mrożę, mrożę, muszę zainwestować w zamrażarkę, bo zaraz zawalę całą tą szufladową z lodówki.

Super, że dziewczynki tak rosną. A pozwolili wam już je kangurowac czy za wcześnie na to?

Mroz na plasko, duzo mniej miejsca w tedy zajmuje. A jak zastój? Ja mialam raz, chyba przyleglam se cycka i wieksza polowe piersi mialam taka stwardniala, czerwona, gorąca.oklady z kasusty nic nie daja. Poradzilam sobie tym ze podpinalam laktator i od zewnetrzej części po kanalikach przesuealam to stwardnienie w kierunku brodawki z tym ze ja nir mialam problemu żeby mi mleko leciało

Bosko jestem zakochana w Majorce. To pierwsza tak zadbana wyspa na ktorej bylam. Brakowalo mi tylko pieknych kwiatow których jest mnostwo w Grecji. Jedyne co to Hubek tam chcial tylko cycka, butla nie wchodzila w gre. Jeszcze w pierwszu dzien pil a potem to musialsm wszędzie świecić cyckami a w domu nie mialam z tym problemu. I potem po powrocie bylo to samo a musze go odstawiac powoli bo planuje rodzenstwo. Muszę sie do Krzysztofa umowic a poki co to w lipcu jade do naszego kochanego wujka Jarka. Ja pamiętam o Tobie ale muszą zmniejszyc temperaturę w piecu bo idzie zwariowac. Hubek to mi przez 2 dni nic nie jadl-masakta. Siedzimy w domu ze spuszczonymi roletami. Dzis byl 15 minut w basenie i dosc
No upały masakryczne. Jasiek już w domu zrzędził straszenie, więc go dziś do lasu wzięłam dla ochłody. Mało nas komary żywcem nie zeżarły :o. Więc skończyliśmy w galerii. Matka od tego słońca chyba zgłupiała bo kupiła 4 pary butów:p. I teraz je kitra w domu, bo jakby się stary dowiedział to do psychiatry by wysłał:-D.

reklama
Cały czas po cichutku trzymam kciuki i myślami często jestem przy was.

Do góry