reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

:-D:-D:-Do_O
Dziewczyny, myślę nad zabawką na dzień dziecka i tak patrzą na mnie te zabawki z Dumel. Myślę o arce, statku pirackim a nawet taki domek jest. Czy któraś ma jakąś z tych zabawek?
Po głowie jeszcze chodzi mi fama z Fischer Price... Przy zabawkach to głupie. Chciałabym każda hahaha [emoji23]
My mamy Arkę, mały (6msc) lubi się nią bawić. Są dwie wady. Pierwsza nie ma wyłącznika i przy słabych bateriach potrafi się sama w włączyć. A druga jest taka, że jak młody się uprze na Noego to nie ma zmiłuj i ze 20 razy potrafi zaczynać "Noe wybudował Arkę... Noe... Noe... Noe.. etc"

reklama
:-D:-D:-Do_O
My mamy Arkę, mały (6msc) lubi się nią bawić. Są dwie wady. Pierwsza nie ma wyłącznika i przy słabych bateriach potrafi się sama w włączyć. A druga jest taka, że jak młody się uprze na Noego to nie ma zmiłuj i ze 20 razy potrafi zaczynać "Noe wybudował Arkę... Noe... Noe... Noe.. etc"
Aż tak by mi to nie przeszkadzało [emoji1] szukam jakiejś zabawki, która zaciekawi młodego na dłużej jak 5 min, a ja bym mogła sobie chwilę poleżeć do góry brzuchem [emoji1787]

Widziałam, ale nie bardzo się tym interesowałam [emoji85] boję się że mój agent go połamie, bo chętnie przewraca wszystko na swojej drodze [emoji23]

Moja łobuzica nim rzuca, kopie, przytrzymuje go żeby się nie ruszał, szarpie go, a dalej chodzi bez uszczerbku na zdrowiu hah. Tani nie jest, ale widzę że to zabawka na dłużej, dużo funkcji, trzy tryby, jak dla mnie spoko.

Kobiety, podałam mojej dosłownie parę łyżeczek kaszki z morela na próbę, szybko odmówiła jedzenia (co dla niej dziwne) i zwymiotowała kosmicznie w przeciągu 10 minut po, będzie to taka szybka reakcja uczuleniowa? Teraz się bawi, śmieje i jest ok.

Kobiety, podałam mojej dosłownie parę łyżeczek kaszki z morela na próbę, szybko odmówiła jedzenia (co dla niej dziwne) i zwymiotowała kosmicznie w przeciągu 10 minut po, będzie to taka szybka reakcja uczuleniowa? Teraz się bawi, śmieje i jest ok.
Obserwuj ją, u nas była taka sama reakcja po jedzeniu i skończyło się na zapaleniu pęcherza moczowego. Trzymam kciuki żeby tylko jej nie smakowało

reklama
Do góry