My mamy Arkę, mały (6msc) lubi się nią bawić. Są dwie wady. Pierwsza nie ma wyłącznika i przy słabych bateriach potrafi się sama w włączyć. A druga jest taka, że jak młody się uprze na Noego to nie ma zmiłuj i ze 20 razy potrafi zaczynać "Noe wybudował Arkę... Noe... Noe... Noe.. etc"Dziewczyny, myślę nad zabawką na dzień dziecka i tak patrzą na mnie te zabawki z Dumel. Myślę o arce, statku pirackim a nawet taki domek jest. Czy któraś ma jakąś z tych zabawek?
Po głowie jeszcze chodzi mi fama z Fischer Price... Przy zabawkach to głupie. Chciałabym każda hahaha [emoji23]
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Aż tak by mi to nie przeszkadzało [emoji1] szukam jakiejś zabawki, która zaciekawi młodego na dłużej jak 5 min, a ja bym mogła sobie chwilę poleżeć do góry brzuchem [emoji1787]
My mamy Arkę, mały (6msc) lubi się nią bawić. Są dwie wady. Pierwsza nie ma wyłącznika i przy słabych bateriach potrafi się sama w włączyć. A druga jest taka, że jak młody się uprze na Noego to nie ma zmiłuj i ze 20 razy potrafi zaczynać "Noe wybudował Arkę... Noe... Noe... Noe.. etc"
RedHotChiliPepper28
U nas i znajomych hitem jest Rockit z Fischera, nawet na brzuchu poleży dłużej.Aż tak by mi to nie przeszkadzało [emoji1] szukam jakiejś zabawki, która zaciekawi młodego na dłużej jak 5 min, a ja bym mogła sobie chwilę poleżeć do góry brzuchem [emoji1787]
Vinszka
Widziałam, ale nie bardzo się tym interesowałam [emoji85] boję się że mój agent go połamie, bo chętnie przewraca wszystko na swojej drodze [emoji23]U nas i znajomych hitem jest Rockit z Fischera, nawet na brzuchu poleży dłużej.
redferrari
Dziewczyny czy któraś z was nie chce sprzedać ubranek r 68 dla dziewczynki?
RedHotChiliPepper28
Widziałam, ale nie bardzo się tym interesowałam [emoji85] boję się że mój agent go połamie, bo chętnie przewraca wszystko na swojej drodze [emoji23]
Moja łobuzica nim rzuca, kopie, przytrzymuje go żeby się nie ruszał, szarpie go, a dalej chodzi bez uszczerbku na zdrowiu hah. Tani nie jest, ale widzę że to zabawka na dłużej, dużo funkcji, trzy tryby, jak dla mnie spoko.
RedHotChiliPepper28
Kobiety, podałam mojej dosłownie parę łyżeczek kaszki z morela na próbę, szybko odmówiła jedzenia (co dla niej dziwne) i zwymiotowała kosmicznie w przeciągu 10 minut po, będzie to taka szybka reakcja uczuleniowa? Teraz się bawi, śmieje i jest ok.
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Obserwuj ją, u nas była taka sama reakcja po jedzeniu i skończyło się na zapaleniu pęcherza moczowego. Trzymam kciuki żeby tylko jej nie smakowałoKobiety, podałam mojej dosłownie parę łyżeczek kaszki z morela na próbę, szybko odmówiła jedzenia (co dla niej dziwne) i zwymiotowała kosmicznie w przeciągu 10 minut po, będzie to taka szybka reakcja uczuleniowa? Teraz się bawi, śmieje i jest ok.
RedHotChiliPepper28
A były jeszcze inne objawy?Obserwuj ją, u nas była taka sama reakcja po jedzeniu i skończyło się na zapaleniu pęcherza moczowego. Trzymam kciuki żeby tylko jej nie smakowało
reklama
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Przez pierwsze dwa dni nie, dopiero trzeciego dnia gorączka i była apetyczna, cały czas na rękach i postękiwała. W pierwszy dzień zwymiotowała raz po moim mleku, drugiego dnia dwa razy, raz po posiłku a drugi bez przyczyny i od razu jechaliśmy do lekarza.A były jeszcze inne objawy?