reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, myślę nad zabawką na dzień dziecka i tak patrzą na mnie te zabawki z Dumel. Myślę o arce, statku pirackim a nawet taki domek jest. Czy któraś ma jakąś z tych zabawek?
Po głowie jeszcze chodzi mi fama z Fischer Price... Przy zabawkach to głupie. Chciałabym każda hahaha [emoji23]
Ja mam domek i jest super! Moja dostala go jak miala 20 miesiecy. Od pol roku duzo sie nim bawi, spiewa piosenki, powtarza wierszyki.
A bratanicy na roczek kupilam Arke i tez byla zachwycona. Jak zapytas jak roni krowa to biegnie zeby krowe na arce nacisnac zeby muczala[emoji16][emoji16]
Polecam :)

reklama
Ja chciałam by Lenka wcześnie chodziła,ale teraz wiem że niepotrzebnie :-) mam również wrażenie że ona jest wszędzie :-) ona wogole nie odpoczywa.Od kąd odkryła że można poruszać się samej gdzie ona chce to nawet raczkować już nie chcę tylko chodzi sobie sama.
Czy wasze dzieci też w fotelikach do karmienia nie chcą siedzieć ? Lena kiedyś lubiła a teraz nie chce,posiedzi 5 min i już się wykręca.Tak samo od pewnego czasu obiadki są fuj tylko mleko.
Moja tylko siedzi na jedzenie a tak zeby posiedziala się pobawiła jak np. ogarniam się to bez szans. Z jedzeniem to chyba takie etapy. U nas tak czesto po chorobie jest. Albo przestaje cos jesc, chwile nie daje i potem znowu jej smakuje.

Jestem zła i to okropnie.Bylam kiedyś u laryngologa no syn po 4 antybiotykach na ucho.powiedzial żebym przyszła jak mały będzie miał zapalenie ok.W sobotę synek od rana gorączka wysoka spał cały czas pojechałam do lekarza ucho trochę czerwone.Pni doktorbpowiedziala że przepisze antybiotyk ale żeby narazie nie podawać jeśli gorączka ie ustąpi do niedzieli podać.W niedzielę rano już nawet było lepiej ale potem jak gorączka złapała to nawet po paracetamolu nie pomogło mały płakał okropnie i dałam antybiotyk.Dzis rano gorączki brak mały zadowolony bawi się. Poszłam do laryngologa i mówię że bierzemy antybiotyk że w sobotę ucho czerwone itp.On sprawdza nic mówi że nic nie ma ucho czyste.Sama nie wiem czy mieć do siebie pretensje że mu goo podałam czy do tej doktorki.Antybiotyk przerwalismy.Uwiezcie mi mały był okropnie zmęczony gorączka 39.3 i złapał uszy

Jestem zła i to okropnie.Bylam kiedyś u laryngologa no syn po 4 antybiotykach na ucho.powiedzial żebym przyszła jak mały będzie miał zapalenie ok.W sobotę synek od rana gorączka wysoka spał cały czas pojechałam do lekarza ucho trochę czerwone.Pni doktorbpowiedziala że przepisze antybiotyk ale żeby narazie nie podawać jeśli gorączka ie ustąpi do niedzieli podać.W niedzielę rano już nawet było lepiej ale potem jak gorączka złapała to nawet po paracetamolu nie pomogło mały płakał okropnie i dałam antybiotyk.Dzis rano gorączki brak mały zadowolony bawi się. Poszłam do laryngologa i mówię że bierzemy antybiotyk że w sobotę ucho czerwone itp.On sprawdza nic mówi że nic nie ma ucho czyste.Sama nie wiem czy mieć do siebie pretensje że mu goo podałam czy do tej doktorki.Antybiotyk przerwalismy.Uwiezcie mi mały był okropnie zmęczony gorączka 39.3 i złapał uszy

Uwazam, ze przerwanie antybiotyku bylo bledem. Zapalenie ucha boli bardzo i tylko antybiotyk moze je wyleczyc. Jesli dziecko ma tendencje do lapania tego to przede wszytskim zmien sposob mycia glowy. Woda nie moze mu sie do uszu dostawac.
Przewlekle zapalenie ucha u dziecka moze miec konsekwencje. Moze warto zmienic laryngologa.

Uwazam, ze przerwanie antybiotyku bylo bledem. Zapalenie ucha boli bardzo i tylko antybiotyk moze je wyleczyc. Jesli dziecko ma tendencje do lapania tego to przede wszytskim zmien sposob mycia glowy. Woda nie moze mu sie do uszu dostawac.
Przewlekle zapalenie ucha u dziecka moze miec konsekwencje. Moze warto zmienic laryngologa.
Ale on mówi że nic nie ma i napewno nie miał i że napewno 3 dawki by całkowicie nie ustapily żeby nic nie było widać.Tez byłam zmartwiona że przerwać leki ale mówi że lepsze to niż dawać po nic.Zapewnial mnie że jeśli by coś było to napewno by bylo widac.Tego laryngologa wszyscy w koło polecają i chwala już sama się bolał z myślami co robić ale w końcu to specjalista więc kogo mam słuchać.
Zaufam jemu i jego doświadczeniu A mały może poprostu wirusów i przeszedł dlatego tak goraczkowal.

Ale on mówi że nic nie ma i napewno nie miał i że napewno 3 dawki by całkowicie nie ustapily żeby nic nie było widać.Tez byłam zmartwiona że przerwać leki ale mówi że lepsze to niż dawać po nic.Zapewnial mnie że jeśli by coś było to napewno by bylo widac.Tego laryngologa wszyscy w koło polecają i chwala już sama się bolał z myślami co robić ale w końcu to specjalista więc kogo mam słuchać.
Zaufam jemu i jego doświadczeniu A mały może poprostu wirusów i przeszedł dlatego tak goraczkowal.
Nie wiem, u nas jak jest goraczka i zaczerwienione ucho u malucha to przepisuja antybiotyk, bo infekcja moze byc w uchu srodkowym. Natomiast przerwanie antybiotyku powoduje, ze zaleczysz widoczny objaw, ale jesli cos bylo na rzeczy to tam zostalo i z chwile znowu sie pojawi.
Miejmy nadzieje, ze wie co robi...

Nie wiem, u nas jak jest goraczka i zaczerwienione ucho u malucha to przepisuja antybiotyk, bo infekcja moze byc w uchu srodkowym. Natomiast przerwanie antybiotyku powoduje, ze zaleczysz widoczny objaw, ale jesli cos bylo na rzeczy to tam zostalo i z chwile znowu sie pojawi.
Miejmy nadzieje, ze wie co robi...
Twoja córcia chorowała na to?

Na ucho? Nie. Ja chorowalam przewlekle dlatego jestem mega wyczulona, bo wiem co to za bol i nikomu nie zycze.
Wiem dlatego nie chciałam zwlekać z tym antybiotykiem.Szczerze sama nie wiem czy dobrze zrobiłam i mam nadzieję że ten lekarz podpowiedział dobrze i synek na tym nie ucierpi.

reklama
Hej dziewczyny! Pilna sprawa, czy ma ktoras z Was odsprzedac Duphaston? z gory dziekuje.. wytlumacze na priv to szczegoly

Do góry