reklama
Mi syn też kompletnie wody nie pił i tutaj dziewczyny polecaly i ogólnie w necie wyczytałam o bidonie bbox nie wiem co w nim takiego ale odkąd go mamy mały popija wodę bardzo chętnie.Czasami pociągnie wypluje A wcześniej ani z butelki ani z niczego innegoDziewczyny moj za cholerę nie chce wody. Jaka herbatke mu pidawac? Co sue nadaje? Po rumianku go wysypslo jsk mial 4 miesiące jakby co.
misis188
Fanka BB :)
Moj tez nie chcial ale mimo wszystko podawalam. Też mamy bidon tylko z aventu-tansza wersja bboxa. Wcześniej jak pociągnął to wypluwal a teraz pijeDziewczyny moj za cholerę nie chce wody. Jaka herbatke mu pidawac? Co sue nadaje? Po rumianku go wysypslo jsk mial 4 miesiące jakby co.
Mam ten bidon. Ale jak zaciąganie wodę to się kwasi...Mi syn też kompletnie wody nie pił i tutaj dziewczyny polecaly i ogólnie w necie wyczytałam o bidonie bbox nie wiem co w nim takiego ale odkąd go mamy mały popija wodę bardzo chętnie.Czasami pociągnie wypluje A wcześniej ani z butelki ani z niczego innego
Dlawi?mój też czasami ale ładnie się już nauczylMam ten bidon. Ale jak zaciąganie wodę to się kwasi...
nieagatka
Probuj dalej.Dziewczyny moj za cholerę nie chce wody. Jaka herbatke mu pidawac? Co sue nadaje? Po rumianku go wysypslo jsk mial 4 miesiące jakby co.
Co do herbat to np roiboss jest ok dla dzieci. Runianek tez sprobuj ponownie.
Na pewno odpada czarna herbata.
redferrari
Z wodą trzeba być upartym - dzieciaki brata też nie chciały więc zabieralam je na dwór w lato na zabawę i potem były na tyle spragnione że piły... No i nic innego poza mlekiem nie dostawały do picia
RedHotChiliPepper28
Mamuśki z okazji naszego święta które w końcu obchodzę NAJLEPSZEGO !!!!
Najlepszego! :-*
reklama