reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przez pierwsze dwa dni nie, dopiero trzeciego dnia gorączka i była apetyczna, cały czas na rękach i postękiwała. W pierwszy dzień zwymiotowała raz po moim mleku, drugiego dnia dwa razy, raz po posiłku a drugi bez przyczyny i od razu jechaliśmy do lekarza.
No na razie odpukac była już popołudniowa drzemka jak zwykle, dwa razy moje mleko, bawi się i zachowuje normalnie, kupkę też robiła. Ale teraz jestem znów tak wyczulona, że żołądek mnie boli... przewrażliwiona jestem

reklama
No na razie odpukac była już popołudniowa drzemka jak zwykle, dwa razy moje mleko, bawi się i zachowuje normalnie, kupkę też robiła. Ale teraz jestem znów tak wyczulona, że żołądek mnie boli... przewrażliwiona jestem
Może faktycznie coś jej nie podeszło. Trzymam kciuki, jak jutro nic się nie będzie działo to widocznie nie lubi tego smaku

Moja mała jest alergik i jesteśmy na etapie rozszerzania diety (8msc ma), więc nie wiem czy to była właśnie reakcja alergiczna, czy coś innego...
Mój ostatnio miał akcję że na dobranoc cofnal mi mleko 3x on poszedł spać... I tyle... może brzuszek to bolał albo coś mu leżało albo za szybko pil....

A jak się Wam objawia alergia skórne zmiany? My mamy coś troszeczkę na nodze i się zastanawiam czy to od jedzenia?
Tak u nas wygladalo na poczatku a potem praktycznie całe plecy były w tych planach, dodatkowo mial 3 na glowce i pod szyją taka kaszke która go swedziala

Załączniki

• IMG_20190524_092821.jpg
    IMG_20190524_092821.jpg
    319,1 KB · Wyświetleń: 91
A jak się Wam objawia alergia skórne zmiany? My mamy coś troszeczkę na nodze i się zastanawiam czy to od jedzenia?

Zaczęło się od czerwonych chrostek wokół ust, pediatra najpierw połączyła to ze smoczkiem, którego daliśmy Martynie dopiero po jakimś czasie od urodzenia, ale zaczęło sięgać dalej: policzki, powieki, czoło i nigdy dalej nie poszło tylko doszły zielone kupy, a ostatecznie krew się w niej pojawiła.

reklama
Do góry