reklama
A to nie jest azs?Nie wiem czy cos widac. I czasen to jest bardziej czerwone Zobacz załącznik 942442Zobacz załącznik 942442Zobacz załącznik 942443Zobacz załącznik 942444Zobacz załącznik 942445Zobacz załącznik 942442Zobacz załącznik 942443Zobacz załącznik 942444
misis188
Fanka BB :)
My dawaliśmy raz dziennie zaczęłam od jednej marchewki baby z Lidla i taka porcja gdzieś była 3 dni a potem stopniowo zwiększa łam. Potem dałam dynie brokuła buraka cukinię. po warzywach zaczęłam dawać kaszki z Hippa A ostatnio było jabłuszko. Jak dawałam nowe warzywo to troszkę nas próbkę tak tylko ale Hubuś bardzo chętnie to jadłPodpytam Was jak wam idzie/ szlo z rozszerzaniem ile razy dziennie probowalyscie coś podać? Po ile łyżeczek papek w kolejnych dniach?
misis188
Nie mam pojęcia to powinien stwierdzić pediatra czy może lepiej udać się do alergologa? No pediatra to widziała i mówiła żeby dać tylko to mleko z haA to nie jest azs?
Ciężko to ocenic ze zdjęcia, tutaj z netu, jeśli azs to może być to alergia na mleko krowie, podobno 30% azs związane jest z alergia. Mleko ha nic nie da. Może dermatolog?Nie mam pojęcia to powinien stwierdzić pediatra czy może lepiej udać się do alergologa? No pediatra to widziała i mówiła żeby dać tylko to mleko z ha
Załączniki
misis188
No musze sie umówić.Nie mam pojęcia to powinien stwierdzić pediatra czy może lepiej udać się do alergologa? No pediatra to widziała i mówiła żeby dać tylko to mleko z ha
@Iskra_82 polecasz jakiegoś?
Edit. Już się umiwilam na przyszły czwartek
Ostatnia edycja:
reklama
misis188
To u nas tak nie jest. One nie znikaja tylki sa raz blade raz czerwone i czuc je pod palcamiMisis u nas takie rumienie po wprowadzeniu u mnie mleka w probie prowokacji, pojawialy sie zaraz po karmieniu i znikały samoistnie w ciagu godziny.