reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tylki jak ja mu mam dac samego cycka jak on juz chce parowke jeść:laugh2:

Załączniki

• IMG_20190131_104631.jpg
    IMG_20190131_104631.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Podpytam Was jak wam idzie/ szlo z rozszerzaniem ile razy dziennie probowalyscie coś podać? Po ile łyżeczek papek w kolejnych dniach?

Podpytam Was jak wam idzie/ szlo z rozszerzaniem ile razy dziennie probowalyscie coś podać? Po ile łyżeczek papek w kolejnych dniach?
My dawaliśmy raz dziennie zaczęłam od jednej marchewki baby z Lidla i taka porcja gdzieś była 3 dni a potem stopniowo zwiększa łam. Potem dałam dynie brokuła buraka cukinię. po warzywach zaczęłam dawać kaszki z Hippa A ostatnio było jabłuszko. Jak dawałam nowe warzywo to troszkę nas próbkę tak tylko ale Hubuś bardzo chętnie to jadł

Nie mam pojęcia to powinien stwierdzić pediatra czy może lepiej udać się do alergologa? No pediatra to widziała i mówiła żeby dać tylko to mleko z ha
Ciężko to ocenic ze zdjęcia, tutaj z netu, jeśli azs to może być to alergia na mleko krowie, podobno 30% azs związane jest z alergia. Mleko ha nic nie da. Może dermatolog?

Załączniki

• Screenshot_2019-02-13-12-05-10.png
    Screenshot_2019-02-13-12-05-10.png
    829,7 KB · Wyświetleń: 61
Misis u nas takie rumienie po wprowadzeniu u mnie mleka w probie prowokacji, pojawialy sie zaraz po karmieniu i znikały samoistnie w ciagu godziny.

reklama
Do góry