Dobrze, że się umówiłas na wizyteTo u nas tak nie jest. One nie znikaja tylki sa raz blade raz czerwone i czuc je pod palcami
reklama
Ej no...gdybym miała tak do tego podchodzić, to już bym była bez nosa i palca wskazującego.Tylki jak ja mu mam dac samego cycka jak on juz chce parowke jeść
Do kogo się umowilaś? Słyszałam że w Żywcu jest ok Pogoń Pyka. W bb brak dobrych alergologów. My jedziemy za tydzień do Pszczyny.
U nas też w trakcie karmienia wyskakują plamy na skroni i znikają do 30 minut po karmieniu. Tylko ja prowokacji nie robiłam jeszcze.Misis u nas takie rumienie po wprowadzeniu u mnie mleka w probie prowokacji, pojawialy sie zaraz po karmieniu i znikały samoistnie w ciagu godziny.
misis188
Fanka BB :)
Do Kęt do Jarosława Ślifirskuego-polecalt go na szkole rodzenia. Tylko kurde zacząc id alergoliga czy dermatologa.Do kogo się umowilaś? Słyszałam że w Żywcu jest ok Pogoń Pyka. W bb brak dobrych alergologów. My jedziemy za tydzień do Pszczyny.
Ja podobnie tak mi pieknie je obiadki i deserek że nie wiem ile mu dawać tego obiadku już teraz mama 7 miesięcyMy dawaliśmy raz dziennie zaczęłam od jednej marchewki baby z Lidla i taka porcja gdzieś była 3 dni a potem stopniowo zwiększa łam. Potem dałam dynie brokuła buraka cukinię. po warzywach zaczęłam dawać kaszki z Hippa A ostatnio było jabłuszko. Jak dawałam nowe warzywo to troszkę nas próbkę tak tylko ale Hubuś bardzo chętnie to jadł
misis188
A jak dlugo rozszerzaszJa podobnie tak mi pieknie je obiadki i deserek że nie wiem ile mu dawać tego obiadku już teraz mama 7 miesięcy
Po skończonym 4mżA jak dlugo rozszerzasz
misis188
To ja bym dazyla do tego zeby zastapic zupka jedna butle mlekaPo skończonym 4mż
reklama
Ewunka
Moja po ok miesiącu dostawała zamiast mleka 120/150 obiaduPo skończonym 4mż