reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Po skończonym 4mż
Ja podobnie tak mi pieknie je obiadki i deserek że nie wiem ile mu dawać tego obiadku już teraz mama 7 miesięcy
My zaczynam dopiero, ale proponuje 2-3 razy dziennie, narazie pojedyncze lyzeczki a w wieku 7 miesięcy to mogą być już 2 posiłki niemleczne. Ile potrafi Ci zjeść na jeden posilek?

reklama
U mnie od 6mca mamy 3xmleko, kaszke na wodzie z musem owocowym i sliczek. Najpierw był ten mały. Teraz 190-220 zje. I jakiś chrupek sie trafi w miedzyczasie jak np my jemy obiad bo sepicha czycha :p

Do Kęt do Jarosława Ślifirskuego-polecalt go na szkole rodzenia. Tylko kurde zacząc id alergoliga czy dermatologa.
Hmmm, no nie wiem. Jak już masz tego alergologa umówionego to idź do niego. Choć on bardziej od alergii wziewnych specjalista, ale może na objawach skórnych też się będzie znał.

Cześć dziewczyny :)co dzisiaj robicie? coś szykuje się swoim mężom? bo ja sobie zrobiłam super ekstra romantyczną niespodziankę z obcym facetem:oops::o serio:yes:.... idę na cytologię :-D
Cześć. Mojego męża nie ma,więc wieczór spedze z moimi dwoma chłopcami ale czy mi wystarczy do nich cierpliwości ...:baffled: ostatnio z tym coraz gorzej :oops:
a Ty na ttej swojej randce szeroko zadzieraj nogi :p my zawsze jeździliśmy do kina i na kolację ale teraz gdy jest Błażej to raczej nic z tego.
Moje dziecko śpi jak zająć pod miedzą w nocy, na jedzenie co trzy godziny a nad ranem co godzinę skiełczy ale jeszcze usypia i tak moja mi noc, z najdłuższym snem 2-2,5 godziny. Czy wasze pociechy śpią podobnie ?

Seba ma kaszel A tu w przychodniach komplet... jest coś co mogę podać takiemu 4 miesiecznemu dziecku bez recepty?

My mieliśmy wcześniej taki zwyczaj że zamawialiśmy coś do domu jakąś pizzę czy hamburgera, teraz nie wiem czy to wypali:errr::-( :( obecnie staram się odchudzać, nie jem od trzech tygodni słodyczy i schudłam 0,5 kg 8-)nie wiem czy śmiać się czy płakać bo zostało do zbicia dziewięć :oops::o a zadzierać nogi będę bardzo wysoko niech się inny facet nacieszy Hahahaha:-D moja Anastazja śpi od dwudziestej trzeciej do 6 rano bez przerwy na jedzenie w dzień praktycznie w ogóle nie śpi no może godzinkę uzbieram z całego dnia ale w nocy śpi :yes:
Ja Teraz przytyłan...Ale to moja wina bo jak małemu robię mleko to zawsze i ja coś skubne do jedzenia a najczęściej są to ciastka nocne:p mój w dzień śpi okolo 30 minut co dwie godziny . Oj te dzieciaki ...

reklama
Do góry