Ile te wasze maleństwa mają ? Bo będę czekać z nadzieją ze i nasz mały tak pospiJak śpi to raczej mokry pampers nie przeszkadza. Moja dziś od 21 do 5 i to już pewien sukces potem się obidziła ale wystarczy pośpiewać przy łózeczku i poszła spać do 7 i też nie zmieniłam pampka by jej nie rozbudzać.
reklama
Dzień przed 4 miesiącem przesłał pierwsza noc calaIle te wasze maleństwa mają ? Bo będę czekać z nadzieją ze i nasz mały tak pospi
misis188
Fanka BB :)
Oj tak. Mój to taki swintuszekU nas bańki to nowość czyli jeszcze wszystko przedemna
Ostatnio na rehabilitacji to splunal tak jak żul pod monopolwym
Jeszcze trochę i bedzie tak pluł mlekiem na widok kiełbasy Nas chyba tez czeka rehabilitacja ... mały za bardzo główki nie ponosi. Na delikatną asymetrie urodzeniowaale chyba sama mu nie przejdzie .Oj tak. Mój to taki swintuszek
Ostatnio na rehabilitacji to splunal tak jak żul pod monopolwym
Agnieś191
8mcy i to nie jest cidziennie taki luksus. To ja sie żaliłam jeszcze niedawno że budziła się co 1,5h. Także każdy dzień to niespodzianka.Ile te wasze maleństwa mają ? Bo będę czekać z nadzieją ze i nasz mały tak pospi
ludek
Moja śpi od 3 miesiąca życia.
Ile te wasze maleństwa mają ? Bo będę czekać z nadzieją ze i nasz mały tak pospi
misis188
Powiem Ci ze to nic złego. Męczą mnie dojazdy ale dobrze ze ja ma choć u niego moim zdaniem nie była potrzebnaJeszcze trochę i bedzie tak pluł mlekiem na widok kiełbasy Nas chyba tez czeka rehabilitacja ... mały za bardzo główki nie ponosi. Na delikatną asymetrie urodzeniowaale chyba sama mu nie przejdzie .
Szok. Ja moj3go musze pilnować bo mój od 1.5 do 2 h ma czuwania A potem musi spać bo jak go przeciagne to już pospane...U mnie Anastazja zasypia po 23 i wstaje chwilkę po 6 rano potem idzie spać od ósmej do dziewiątej i od dziewiątej nie śpię cały dzień
Mój ładnie spał przez pierwsze 2-2,5 miesiąca (od 20 do 5 bez pobudki). Im starszy tym częściej się budzi, teraz po 12, po 3 i ok 6 i już nie chce spać. Ale zauważyłam że im więcej śpi w dzień, tym lepiej śpi w nocy. Ale co się trzeba czasem nakombinować żeby w ten dzień zasnąłIle te wasze maleństwa mają ? Bo będę czekać z nadzieją ze i nasz mały tak pospi
reklama
redferrari
A więc w zeszłą sobotę wstąpiłam w szeregi matek...
Poród był niespodziewany, bo na wizycie lekarz zobaczył jakieś smugi w płynie owodniowym - kazał to skonsultować w szpitalu - a tam stwierdzili, że nie ma co ryzykować ciąża donoszona, więc rozwiązujemy... wylądowałam na oddziale bez niczego - torby koszuli kapci... nie było czasu na strach - kroplówka - leki przygotowujące do cc, znieczulenie i po chwili całowałam Skarbulka.
Nie znasz dnia i godziny
Alicja urodziła się długa na 55 cm i ważyła 2800 - chudzinka moja
Jesteśmy już w domku, poznajemy się i uczymy nawzajem...
Teraz będę pewnie zasypywać pytaniami jako matka pierwszego dzieciątka bez doświadczenia w opiece nad niemowlętami...
Poród był niespodziewany, bo na wizycie lekarz zobaczył jakieś smugi w płynie owodniowym - kazał to skonsultować w szpitalu - a tam stwierdzili, że nie ma co ryzykować ciąża donoszona, więc rozwiązujemy... wylądowałam na oddziale bez niczego - torby koszuli kapci... nie było czasu na strach - kroplówka - leki przygotowujące do cc, znieczulenie i po chwili całowałam Skarbulka.
Nie znasz dnia i godziny
Alicja urodziła się długa na 55 cm i ważyła 2800 - chudzinka moja
Jesteśmy już w domku, poznajemy się i uczymy nawzajem...
Teraz będę pewnie zasypywać pytaniami jako matka pierwszego dzieciątka bez doświadczenia w opiece nad niemowlętami...