reklama
ilmenau
Fanka BB :)
A
A jeszcze co do jakości to moim zdaniem Lidl rządzi. Mam i cocodrillo, Reserved, biedronka, smyka i inne różne i na prawdę Lidl to mój faworyt. Akcje z uvrankami dzeciecymi są często. Mój ma rozmiar 68 taki na styk a lidlowskich 62-68 jest jeszcze luźny.
Teraz będę mieć czas, bo do tej pory jak szłam do Lidla po pracy to już nic nie zostawalo.
Dopytam cię jeszcze o to pranie ciuszków - w czym pierzesz i w jakiej temperaturze? Lovella i 60 stopni jest ok?
nieagatka
Po miesiacu okazalo sie, ze zle przybiera na wadze i ze nie dojada. Dostala mm i jeszcze 2 miesiace byla na kp i mm, potem juz tylko mm.A kiedy to się zmieniło? Bo moja ma 15 dni i całe dnie wisi na cycku, nie jestem w stanie nic zrobić. Czy ona się nie najada?
Sprawdzaj przyrost wagi, tylko to Ci powie czy je wystarczajaco.
misis188
Ja piore w 40 w loveli. Tylko te rzeczy które miałam w szpitalu po powrocie wypralamwm w 90 stopniach i o dziwo nic się nie zniszczyloTeraz będę mieć czas, bo do tej pory jak szłam do Lidla po pracy to już nic nie zostawalo.
Dopytam cię jeszcze o to pranie ciuszków - w czym pierzesz i w jakiej temperaturze? Lovella i 60 stopni jest ok?
RedHotChiliPepper28
6w15 w 1 czy 6 w 1 czy na NFZ?
misis188
Ja też 6w1
Ja6w15 w 1 czy 6 w 1 czy na NFZ?
6 w 1, słyszałam, że 5 w 1 wycofują i może być problem z kolejnymi dawkami5 w 1 czy 6 w 1 czy na NFZ?
Na większości Urbanek masz napisane 40stopni i ja tak pralam i w lovellaTeraz będę mieć czas, bo do tej pory jak szłam do Lidla po pracy to już nic nie zostawalo.
reklama
adunnnia90
6w15 w 1 czy 6 w 1 czy na NFZ?