reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jakby któraś chciała to sprzedaje garnitur do chrztu z Coccodrillo rozmiar 62
IMG_20190102_220445.jpg
IMG_20190102_220536.jpg

reklama
A

A jeszcze co do jakości to moim zdaniem Lidl rządzi. Mam i cocodrillo, Reserved, biedronka, smyka i inne różne i na prawdę Lidl to mój faworyt. Akcje z uvrankami dzeciecymi są często. Mój ma rozmiar 68 taki na styk a lidlowskich 62-68 jest jeszcze luźny.

Teraz będę mieć czas, bo do tej pory jak szłam do Lidla po pracy to już nic nie zostawalo.
Dopytam cię jeszcze o to pranie ciuszków - w czym pierzesz i w jakiej temperaturze? Lovella i 60 stopni jest ok?

A kiedy to się zmieniło? Bo moja ma 15 dni i całe dnie wisi na cycku, nie jestem w stanie nic zrobić. Czy ona się nie najada?
Po miesiacu okazalo sie, ze zle przybiera na wadze i ze nie dojada. Dostala mm i jeszcze 2 miesiace byla na kp i mm, potem juz tylko mm.
Sprawdzaj przyrost wagi, tylko to Ci powie czy je wystarczajaco.

Teraz będę mieć czas, bo do tej pory jak szłam do Lidla po pracy to już nic nie zostawalo.
Dopytam cię jeszcze o to pranie ciuszków - w czym pierzesz i w jakiej temperaturze? Lovella i 60 stopni jest ok?
Ja piore w 40 w loveli. Tylko te rzeczy które miałam w szpitalu po powrocie wypralamwm w 90 stopniach i o dziwo nic się nie zniszczylo

reklama
Do góry