reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To na początek żeby sama oceniła czego woli uzywac. No i jaki się dzieciaczek duży urodzi i wtedy można rozszerzyc garderobę plus to co rodzinka przyniesie. A co do prania to ja pralam codziennie.
Moja byla u piersi 20h na dobe. Codzienne pranie i prasowanie nie wchodzilo w gre.

reklama
To na początek żeby sama oceniła czego woli uzywac. No i jaki się dzieciaczek duży urodzi i wtedy można rozszerzyc garderobę plus to co rodzinka przyniesie. A co do prania to ja pralam codziennie.
Kochana w Lidlu są super ciuszki w dobrych cenach i wzięła bym kilka sztuk w rozm8arze 50-56. Rodzina raczej przynosi większe rozmiary. Mój Hubus też cały czas siedział na cycku i gdyby nie pomoc mamy i męża który 7 tygodni siedział w domu to nie wiem jak bym sobie poradziła. Lepiej mieć więcej ciuszkow

Kochana w Lidlu są super ciuszki w dobrych cenach i wzięła bym kilka sztuk w rozm8arze 50-56. Rodzina raczej przynosi większe rozmiary. Mój Hubus też cały czas siedział na cycku i gdyby nie pomoc mamy i męża który 7 tygodni siedział w domu to nie wiem jak bym sobie poradziła. Lepiej mieć więcej ciuszkow

Już mam dwa bodziaki z Lidla, one wychodzą super cenowo a mają 100% bawełny. Będę musiała polować na następne oferty dla dzieci

A kiedy to się zmieniło? Bo moja ma 15 dni i całe dnie wisi na cycku, nie jestem w stanie nic zrobić. Czy ona się nie najada?
Najada badz spokojna.Przewaznie tak jest że dzieciaczki jakiś czas potrzebują na tym cycku powisiec.Oj pamiętam jak wtedy ciężko było cokolwiek zaplanować.
Piękny ale ciezki ten czas nim się informuje chwilkę zajmuje każde dziecko inaczej.Moj syn wisiał tak do około 2.5 miesiaca

Już mam dwa bodziaki z Lidla, one wychodzą super cenowo a mają 100% bawełny. Będę musiała polować na następne oferty dla dzieci
Ostatnio były pięciopaki z tym że wkladane przez głowę ale one mają szerokie otwory:laugh2:
Ale co jeszcze mieli super w tej ostatniej ofercie to śpiwirki do spania zapinane na zamek w super cenie i to zapięcie jest bardzo wygodne. Uważam że taki śpiworek to super sprawa ale jak dziecko będzie już większe-ja gdzieś w 3 miesiącu zaczęłam używać a wcześniej rożek i kladlam na boku. Kup sobie ze 2 rożki i zobaczysz czy będzie Ci dziecko w nim spać. U nas się super sprawdził bo był mega problem ze spaniem a raczej z zasypianiem i trzymać go w rożki nie budził się podczas odkładania co miało miejsce gdy udało się my zasnąć przez dzień nie w rozku

reklama
A
A jeszcze co do jakości to moim zdaniem Lidl rządzi. Mam i cocodrillo, Reserved, biedronka, smyka i inne różne i na prawdę Lidl to mój faworyt. Akcje z uvrankami dzeciecymi są często. Mój ma rozmiar 68 taki na styk a lidlowskich 62-68 jest jeszcze luźny.

Do góry