misis188
Fanka BB :)
Jeśli kupujesz ciuszki to polecam tę zapinane z przodu-body i pajacyki. Pościel nie jest ci potrzebna na razie. Ja polecam rożki do spania-miałam ich 5 bo często zdarzało się że poszły soki z boku pieluszki i cały rożek mokry. Rozkow używam do dziś-leży na nich na brzuszku, czy w nocy do przenoszenia po karmieniu bo inaczej się budzi i płacz. Ja Ci polecam z 15 pieluch tetrowych i po każdej kupce wymycie dupki pod wodą szarym mydłem i wytarcie pieluszka. Pierwsze dupke myje wacikami nasaczonymi ciepła woda. Na start kupiłbym tak:Cześć Dziewczyny, w drugiej połowie stycznia będę iść na zwolnienie i zajmę się wyprawką. Na razie nie mam nic oprócz kilku bodziakow i jednego pajacyka. Na necie jest mnóstwo list z wyprawkami, ale każda praktycznie jest inna. Jest coś co polecacie jako must have na początku? Wiem, żeby nie kupować za dużo bo w każdej chwili dokupie co jest potrzebne, ale taki starter się przyda.
Ile kompletów bodziakow, pajacykow itp. potrzeba na początku? Ile kompletów pościeli mam kupić? I polecacie jakieś konkretne sklepy internetowe, gdzie można czegoś poszukać? Liczę, że teraz załapie się na jakieś wyprzedaże
Waciki dla niemowląt - kupuje na allegro bo najtaniej a trochę tego idzie
Pieluchy tetroww z 15
3 pieluchy fkabelowe
Male podkłady-używam przy przrbieraniu
Oktanusept
Bepabthen
Coś na odparzenia-ja mam welende
Oliwka do ciala
Krem do buzi na mróz i wiatr
Kosmetyki dobre kupisz w rosmanie typu hioo i babydream
Wodę morska do noska, sól fizjologiczna do oczu. Ja do uszow używam specjalnego płynu z tym że on jest po 1 miesiącu. Obowiązkowo espumisan dla dzieci, Wit d, coś na gorączkę