reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jogurty kokosowe w przystępnej cenie (bo w sklepach ze zdrową żywnością kosztują fortunę) i w röżnych smakach są w L.idlu (3,99zł za kubek 150g i 200g, ten większy to jogurt pitny). Są naprawdę dobre :)
Pasty np.awokado+ suszone pomidory+makrela+przyprawy+troszkę jakiegoś zdrowego oleju. A jak mi się nie chce robić to w L.idlu jest pasta z bakłażana (w słoiczku) albo z suszonych pomidorów ze słonecznikiem czy marchewkowa z pestkami dyni (w plastikowych pojemniczkach). W rossmanie też są w słoiczkach fajne pasty np. z buraczka.
Dzięki:). Jutro lecę do lidla po jogurty :D

reklama
Ja próbowałam z kokosowym, ryżowym, sojowym i przerzuciłam się na czarną. Te roślinne są dla mnie wstrętne, a czarna po paru dniach nie jest taka zła:).

No to jest jakaś masakra :-( a kupiłam sobie dwa tygodnie temu super ekstra ekspres! :-( jutro mamy dermatologa i zobaczymy co powie. Buzia już wygląda bardzo dobrze, kupki różnie... Dzisiaj byłyśmy pobrać krew i jeszcze poczekamy na usg brzuszka.

Jogurt kokosowy - znalazłam przepis w necie. A można gdzieś kupić już gotowy? I z czego pasty robisz na kanapki? Ja ostatnio chleb jem albo z dżemem, albo z majonezem:p.
Po 2 tyg prawie bez nabiału i tygodniu ścisłej bez nabiału śluzu dużo mniej, ale jajecznicy dalej to nie przypomina. Raczej jakaś maź co wsiąka w pieluszkę.
Mam nadzieje ze z majonezem kieleckim:laugh2:

reklama
Do góry