Dzięki. Jutro lecę do lidla po jogurtyJogurty kokosowe w przystępnej cenie (bo w sklepach ze zdrową żywnością kosztują fortunę) i w röżnych smakach są w L.idlu (3,99zł za kubek 150g i 200g, ten większy to jogurt pitny). Są naprawdę dobre
Pasty np.awokado+ suszone pomidory+makrela+przyprawy+troszkę jakiegoś zdrowego oleju. A jak mi się nie chce robić to w L.idlu jest pasta z bakłażana (w słoiczku) albo z suszonych pomidorów ze słonecznikiem czy marchewkowa z pestkami dyni (w plastikowych pojemniczkach). W rossmanie też są w słoiczkach fajne pasty np. z buraczka.
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Ja próbowałam z kokosowym, ryżowym, sojowym i przerzuciłam się na czarną. Te roślinne są dla mnie wstrętne, a czarna po paru dniach nie jest taka zła.
No to jest jakaś masakra :-( a kupiłam sobie dwa tygodnie temu super ekstra ekspres! :-( jutro mamy dermatologa i zobaczymy co powie. Buzia już wygląda bardzo dobrze, kupki różnie... Dzisiaj byłyśmy pobrać krew i jeszcze poczekamy na usg brzuszka.
Dziękujemy, Kajtek nie mordował mnie wzrokiem przy podaniu@HiperNova Juvit D3 baby, w pompce 10ml w aptece internetowej kupisz za 12 zł maks, wystarcza na około 2 miesiące.
Ewunka
Nie bo to uczulenie na białko mleka nie na cukier z mleka cały nabiał asiooooooA zwykle mleko bez laktozy nie wchodzi w gre?
Ewunka
Tak Marcelinie tez nie pozwolili jeść sojowyc jogurtów .Dopiero teraz jak skonczyła rok mozemy spróbować dac jogurt sojowy nutramigen ma kontynuować do półtora roku i potem kontrola .Ja używam ryżowego lub owsianego. Podobno soja też często uczula więc ja sojowych nie piję.
Ewunka
Z lidlaJaka wodę do mleka używacie?jadę do pl i nie wiem jak jest dobra
Ewunka
Mam nadzieje ze z majonezem kieleckimJogurt kokosowy - znalazłam przepis w necie. A można gdzieś kupić już gotowy? I z czego pasty robisz na kanapki? Ja ostatnio chleb jem albo z dżemem, albo z majonezem.
Po 2 tyg prawie bez nabiału i tygodniu ścisłej bez nabiału śluzu dużo mniej, ale jajecznicy dalej to nie przypomina. Raczej jakaś maź co wsiąka w pieluszkę.
Dlatego byłam dwa dni pod rząd u lekarza i szczegółowo ja badal do tego zlecił badania crpJesli niemowle ma chrypke to zawsze trzeba isc do lekarza, bo moze to byc zapalenie krtanii, a to u malucha niebezpieczne.
nieagatka
Bleee, tylko helmans babuni sie liczy [emoji1787][emoji16][emoji38]Mam nadzieje ze z majonezem kieleckim
reklama
Ewunka
Fujjjjjj to nie majonez to jakas mamałyga bez smaku hiBleee, tylko helmans babuni sie liczy [emoji1787][emoji16][emoji38]