reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny jaką wit D polecacie dla malucha? Mamy Bioaron Baby ale te kapsułki są tragiczne do podawania a dwa to Kajtek połowę wypluwa i gdyby mógł zabił by mnie wzrokiem...

To my z mężem chyba dziwni jesteśmy, bo uwielbiamy te kapsułki, pyk i do kosza :p Młoda fakt faktem krzywi się przy każdym podaniu, ale za chwilę otwiera buzie, że chce jeszcze, więc podanie nie jest problemem :-D

reklama
A CEBION któraś z Was stosowała? ;) Dziś kupiłam, polecono mi w aptece :) dziewczyny - dzis ważyłam mała w przychodni i wazy 4900 a za tydzień bedzie miała równe 3 miesiące. Zupełnie nie umiem czytać tych siatek centylowych które są w książeczce... czy to dobra waga? No właśnie jej nie zmierzyłam ale ubranka 56 sa akurat na nią wiec chyba tyle ma...

Wiesz co, jak się kiedyś nad tym zastanawiam, tylko czy Martyna nie rośnie za szybko i nie jest za duża to korzystałam z kalkulatora wagi niemowlaka w internecie, ale potem puknęłam się w głowę i stwierdziłam, że najważniejsze co mówi lekarka :-)

A CEBION któraś z Was stosowała? ;) Dziś kupiłam, polecono mi w aptece :) dziewczyny - dzis ważyłam mała w przychodni i wazy 4900 a za tydzień bedzie miała równe 3 miesiące. Zupełnie nie umiem czytać tych siatek centylowych które są w książeczce... czy to dobra waga? No właśnie jej nie zmierzyłam ale ubranka 56 sa akurat na nią wiec chyba tyle ma...
My, ale tylko jak było przeziębienie. Nam lekarz odradził podawania, gdy dziecko zdrowe.

Łooo to Zazdroszczę spania... nie wiem czy czytasz forum w miarę regularnie ale ja walczyłam z kołkami a ze Snem walczę właśnie teraz :errr:chodź Anastazja potrafi przespać 5 h to niekoniecznie zdarza się to w nocy :-D Anastazji siedemnastego Miną trzy miesiące a powiem ci że nawet zaczynam tęsknić za brzuchem :shocked2:no to roczek jeszcze daleko ale też czas szybko ucieknie :shocked2:
niestety długo mnie niw bylo i nie czytałam regularnie :) ooo to współczuję :( ja na szczescie na sen nie mam co narzekac:-D
A czytalam jaka Twoja Mała ma wage no to nir masz co sie martwić bo my mamy 4 miesiace a mala wazyla 8kg:szok: fakt, że waga urodzeniowa 4220 no ale jednal zonk:szok::szok:

Jaka wodę do mleka używacie?jadę do pl i nie wiem jak jest dobra
Żywiec zdrój wszyscy mówią;) my taka uzywalismy no ale teraz filtruje kranowke ;)

reklama
Do góry