reklama
Super, że to wyłapano. U mnie w Poz tego w ogole nie badali. Ja z moja wybieram się do neurologa, niestety przez wiekszosc dnia ma zacisniete piastki i pewnie też zaczniemy rehabilitacje.To jest obnizone napiecie. To moze dlategi on jest taki markotny
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
To jest obnizone napiecie. To moze dlategi on jest taki markotny
Ja przyznam, ze tego nie sprawdzałam. A u mnie marudzenie w drugiej części nocy, wiercenie się i problemy ze wzdęciami były spowodowane jedzonym przeze mnie nabiałem... Byłam u dermatologa z powodu bardzo suchej i miejscami zaczerwienionej skóry Małego i musiałam wykluczyć całkowicie białko mleka krowiego. Dzięki temu pewne problemy zaczęły ustępować.
florence_doughter
a położna jak przychodzi, to nie ma wagi?podjedź, zważ go , będziesz spokojniejsza.Badanie ogolne mial robione jakis czas temu. W posiewie wyszly bakterie ale w ilosci minimalnej ktorej sie ne leczy. Musimy powtórzyć badanie jeszcze. Ja go co jakiś czas przystawian i trochę poje. Najlepiej je po dzemce dłuższej bo od jakiegos tygodnia wystawiam go ok 11 na balkon i spi.nawet do 4 godzin ti po tym je super. Zrezygnowalam ze spacerów ktorych bardzo nie lubi i placze.gdzie jeszcze umnie jest jedna droga gdzie moge iść na spacer, miedzy domami to teraz jeszcze dym z pieców wiec ciesze sie ze spi na polu bo sie dotleni a ja cos moge w ten czas zrobic jak ktoś mnie podmieni z pilnowaniem. To wazenie to tez jest na takiej domowej wadze i nie powinnam go tak wazyc bo sie stresuje. Jakis tydzirn temu mi wyszlo 6 kg. Wczoraj rano 5600, wieczor 5800 tak ze to popieprzone jest.
misis188
Dzis jade bo mamy szczepieniea położna jak przychodzi, to nie ma wagi?podjedź, zważ go , będziesz spokojniejsza.
misis188
A
My sami przyczynilismy sie do wylapania bo po problemach z zastojem w piersi doradca laktacyjny zwrocil uwage na jego napiecie miesniowe przy ataku placzu-od poczatku bardzo mocno trzymał glowke i wyginal ja do tylu. Poszlam skonsultować synka u drugiego pediatry prywatnie i ten kazal zrobic usg glowki, badaniw moczu i zajsc do neurologa. Neurolog zapisal zalecenie rehabilitacji z uwagi na asymetrie i coś tam jeszcze. Poszlam do rodzinnego po skierowanie z wpisem od neurologa i ta ze faktycznie to napievie jest male o dala skierowanie na rehabilitacje. Tam mielismy dwie wizyty, dzis byla druga. Ns pierwszej pani dr nie widziała za bardzo wskazam do rehabilitacji tylko kazala czesto klasc na brzuszku. Dzis tylko położyła go na brzuszku, potem podniosla za raczki i mowi ze trzeba rehabilitoewc. Prawda jest taka ze jeśli sama nie poszłabym do neurologa to nie mialabym pojęcia ze coś jest nie tak bo pewno rodzinny by nic nie powiedział-takie jest moje zdanieSuper, że to wyłapano. U mnie w Poz tego w ogole nie badali. Ja z moja wybieram się do neurologa, niestety przez wiekszosc dnia ma zacisniete piastki i pewnie też zaczniemy rehabilitacje.
misis188
A gdzie ta suchs skore mial?? Bo moj tez ma na kolankach-smarujr bepanthenem i jest znacznie lepiej. Ostatnio na dloni tez zauważyłam z tym ze ja moze dopieto od niedzieli pije kawe z mlekiem, jogurtow nie jem, raczej nie jem produktow mlekopochodnychJa przyznam, ze tego nie sprawdzałam. A u mnie marudzenie w drugiej części nocy, wiercenie się i problemy ze wzdęciami były spowodowane jedzonym przeze mnie nabiałem... Byłam u dermatologa z powodu bardzo suchej i miejscami zaczerwienionej skóry Małego i musiałam wykluczyć całkowicie białko mleka krowiego. Dzięki temu pewne problemy zaczęły ustępować.
Mój też od trzech dni ma zły humor. Drze się strasznie i wszystko na już. I niby nic mu nie jest...My mamy jakies gorsze dni od okolo 2 tygodni Hubcio bardzi czesto budzi sie w nocy a dodatkowo od 3 dni uspokaja go tylko suszarka:/ nie mam pojecia co jest grane jutri sprobuje złapać mocz i zrobie mu posiew
misis188
Ale Twój jest jeszcze malutki. Mój w sobotę skonczy 3 m-ce. A przez pierwszycg gdzurs 7 tygodni to Hubcio caly czas praktycznie płakał bez przyczyny i to były takie mega napadyMój też od trzech dni ma zły humor. Drze się strasznie i wszystko na już. I niby nic mu nie jest...
reklama
Oczekiwanie2017
A gdzie ta suchs skore mial?? Bo moj tez ma na kolankach-smarujr bepanthenem i jest znacznie lepiej. Ostatnio na dloni tez zauważyłam z tym ze ja moze dopieto od niedzieli pije kawe z mlekiem, jogurtow nie jem, raczej nie jem produktow mlekopochodnych
Suchą skórę ma na udach, stopach, kolanach (i pod nimi), na rączkach i na nadgarstkach. Ja akurat dużo nabiału zawsze jadłam, ale alergia dopiero teraz się ujawniła u Małego. Jak się okazuje pochodne mleka są w wielu produktach: pieczywie, wędlinach, itp.