reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Kule tez mamy właśnie ta Vtech i jest fajna. Stolik maja dostać na roczek [emoji4]U nas kula do raczkowania tez sie sprawdzila, ale miwlismy Vtech, a nie Skiphop. Jak cora miala 9 miesiecy to dostala interaktywna Julie i pokochala ja calym sercem. Polecam tez stoliki interaktywne, spoko sa [emoji4]
Dziękuję dzisiaj ten mój cud dyskotekę w brzuchu robi...brata skopał ze usnąć z wrażenia nie mógł powiem szczerze ze się boję ale wiem że musi być dobrze i dołączę dp grona mam posiadających malutkie pociechy, bo mój starszy to już za dziewczynami się ogląda i zamiast zabawek woli perfumy albo bluzki oryginalne coś on za szybko dorasta , mój m się śmieje ze na prezent na 40stke nasza dziadkami nas zrobiJejku gdzie ten czas pamiętam twoja historię i przeżycia jak nie wiedziałaś czy wogole zaczniesz następna stymulacje A twój naturalny cud już za niedługo będzie wśród nas.Kochana szczęśliwego rozwiązania.
nieagatka
Moja zaczela sie nia bawic jak miala 2 miesiace. Bardzo ja lubila [emoji4]A kiedy dziecku kupić zyrafke Sofia? Kiedy gryzaki?
nieagatka
My gdzies do 7go miesiaca wiec dluuugo.No to mamy 6,5 tygodnia. Waga 5900 i 66 cm. Dziewczyny czy długo wiedzieliście w pampersach nr 3? Ile paczek tak plus minus?
jasani
Moja ma 5 miesięcy i w 3 chodzimy cały czas, ale chyba już niedługo. A paczek poszło u nas kilka. Zależy po ile pakowane. My kupowaliśmy Pampersy 100 szt. i takie poszły chyba ze 3 paki. Teraz mamy Lupilu 54 szt i mam jeszcze jedno opakowanie Libero 72 szt. i na tym będzie koniec. Później już przechodzimy na 4. Ja nigdy nie patrzyłam na te oznaczenia na paczkach do ilu kilo. jak widziałam, że za małe bo cisną to wtedy zmieniałam na większe.No to mamy 6,5 tygodnia. Waga 5900 i 66 cm. Dziewczyny czy długo wiedzieliście w pampersach nr 3? Ile paczek tak plus minus?
U nas żyrafa od 3 miesiąca poszła w ruch mamy mnóstwo zabawek z Sofii uwielbiam jeA kiedy dziecku kupić zyrafke Sofia? Kiedy gryzaki?
reklama
ludek
Trzymam kciuki żeby wszystko przebiegło jak najlepiej [emoji4]Witajcie dziewczyny czas mojego dwupaku dobiega powoli końca nie wiem kiedy to zleciało... Ale teraz nie znam dnia ani godziny w sumie to dzisiaj jakos mnie plecy i brzuch boli ale czy sie rozkręci czy uspokoi to sie okaże.
jak do 26 nic się nie zacznie to mam się zgłosić do szpitala. Mam mieć planowane cc ze znieczuleniem ogólnym, przez moje przepukliny na kręgosłupie boję się bardzo...Ale wiem ze tego nie unikne.
dlatego proszę Was o jakieś rady , czyli jak postępować po cc, jak wstawać itp aby ułatwić sobie życie i zmniejszyć ból do minimum.
Już nie mogę się doczekać , mój malutki ma już około 3,5 kg [emoji173]