gooossia17
Fanka BB :)
Tak, taka bez cukru. Bezmleczna.A bobovita jest bez cukru?
Tak smoczek musisz miec specjalny do kaszek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, taka bez cukru. Bezmleczna.A bobovita jest bez cukru?
Tak smoczek musisz miec specjalny do kaszek.
Zosia wypiła butlę o 19 i drugą o 7 [emoji106] obudziła się dwa razy raz pociągnęła z cycka, ale chyba mi się pokarm kończy, bo z drugiego nic już uciągnąć nie może.
Głupie pytanie mam. Czemu w trakcie jedzenia ciągle Jej się smoczek zasysa?
Mam tę antykolkowa też... dzięki za infoKochana, a jaką masz butelkę? U nas też się zasysa, ale przez ten dodatek antykolkowy. Czemu to sama nie wiem, bez tego dodatku smoczek nie wpada do środka.
Ciagnij wytrwale,to napewno chwilowe!Dopadł mnie kryzys laktacyjny ledwo uciaglam 120 i cycki puste.Kurcze felek
Dziekuje:-* wiesz Ze jesteś moim autorytetem?Dla mnie Ty juz jestes góru, ładnie Ci idzie [emoji8] [emoji123] a co dopiero 16 miesięcy...
A wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawkiTobie idzie swietnie !!!!!! A dziewczyny rosną w oczach pokaż ksiezniczki i jak tam badania wyszly z krwi ?
Witamy :-) rozpuść się z Nami :-)Cześć dziewczyny,
Część z was może mnie kojarzyć z forum staraczkowego in vitro. Jestem w 13 tyg 3 dzień, w środę miałam pierwsze prenatalne i wszystko wyszło ok. Zaczynałam z ciążą bliźniaczą ale w 10 tyg okazało się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko.
Pewnie będę was zasypywac pytaniami bo to moja pierwsza ciąża
Miłego dnia wszystkim!
Księżniczki [emoji173] [emoji173] [emoji7] [emoji7] jak słodko śpią [emoji173] [emoji8]A wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki
Zobacz załącznik 905270Zobacz załącznik 905271
Uwielbiam te poliki [emoji7] [emoji7] [emoji7]A wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki
A wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki