reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam pytanie. Zośka 14.10 skończy 5 miesięcy. Jak wiecie ściągam pokarm. Mojego pokarmu zjada 90-110ml o choćbym chciała więcej nie zje. Jak daje jej mm to zjada go 60-70 ml. Już nie wiem co robić. Chce pokarm ściągać do skończonego 6 miesiąca i boje się, ze jak w końcu zejdę na samo mm i oba będzie dalek tak mało jadła to będzie z wagi spadała. Zastanawiam się czy noe wprowadzić jej kaszki. Chciałabym aby zaczęła przesypiać 6 h w nocy ciągiem, niestety nie udaje mi się to. Jak dałam jej na noc wczoraj mm (za może 10 razem złapała) to po 2,5h się budzi głodna.
My zaczęliśmy podawać kaszkę z mlekiem w butelce od 4 miesiąca. Na początku trochę musiała się oswoić a teraz już ładnie wcina [emoji4] A czemu martwisz się o wagę? Ma niedobór?

My zaczęliśmy podawać kaszkę z mlekiem w butelce od 4 miesiąca. Na początku trochę musiała się oswoić a teraz już ładnie wcina [emoji4] A czemu martwisz się o wagę? Ma niedobór?
Nie, ale chce skończyć ściągnie pokarmu. N moim ładnie przybiera zjadając 90-110 ml. Przy rozszerzaniu diety albo zje albo nie zje czegoś innego, ale głównym posiłkiem będzie dalej mleko a mm Zjada mi 60-70ml nie więcej o ile w ogóle złapie.

Nie, ale chce skończyć ściągnie pokarmu. N moim ładnie przybiera zjadając 90-110 ml. Przy rozszerzaniu diety albo zje albo nie zje czegoś innego, ale głównym posiłkiem będzie dalej mleko a mm Zjada mi 60-70ml nie więcej o ile w ogóle złapie.
Mi się wydaje że zazwyczaj mniej mm zjadają niż mleka mamy. Myślisz że rozróżnia twoje mleko i mm?

reklama
Mam pytanie odnośnie tych herbatek. Czy ten rumianek to taki zwykły z torebki? Czy zaparzać to długo? I czy podawać ciepłą czy jak całkiem ostygnie?

Do góry