Do zacalowaniaA wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki
Zobacz załącznik 905270Zobacz załącznik 905271
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
I tak pięknie:-)) karmisz i ściągasz więc robisz wszystko co się tylko da dla swojego Maleństwa:-)Ja kp, te sesje z laktatorem to dodatkowo wtedy kiedy mała spi, więcej nie dam rady bo dziecko praktycznie non stop przy piersi, dokarmiam 100 ml mm, laktacja nie rozkręcila mi się tak jak powinna.
ludek
My zaczęliśmy podawać kaszkę z mlekiem w butelce od 4 miesiąca. Na początku trochę musiała się oswoić a teraz już ładnie wcina [emoji4] A czemu martwisz się o wagę? Ma niedobór?Mam pytanie. Zośka 14.10 skończy 5 miesięcy. Jak wiecie ściągam pokarm. Mojego pokarmu zjada 90-110ml o choćbym chciała więcej nie zje. Jak daje jej mm to zjada go 60-70 ml. Już nie wiem co robić. Chce pokarm ściągać do skończonego 6 miesiąca i boje się, ze jak w końcu zejdę na samo mm i oba będzie dalek tak mało jadła to będzie z wagi spadała. Zastanawiam się czy noe wprowadzić jej kaszki. Chciałabym aby zaczęła przesypiać 6 h w nocy ciągiem, niestety nie udaje mi się to. Jak dałam jej na noc wczoraj mm (za może 10 razem złapała) to po 2,5h się budzi głodna.
ludek
[emoji7] [emoji7]A wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki
Zobacz załącznik 905270Zobacz załącznik 905271
gooossia17
Nie, ale chce skończyć ściągnie pokarmu. N moim ładnie przybiera zjadając 90-110 ml. Przy rozszerzaniu diety albo zje albo nie zje czegoś innego, ale głównym posiłkiem będzie dalej mleko a mm Zjada mi 60-70ml nie więcej o ile w ogóle złapie.My zaczęliśmy podawać kaszkę z mlekiem w butelce od 4 miesiąca. Na początku trochę musiała się oswoić a teraz już ładnie wcina [emoji4] A czemu martwisz się o wagę? Ma niedobór?
Dziekuje:-*I tak pięknie:-)) karmisz i ściągasz więc robisz wszystko co się tylko da dla swojego Maleństwa:-)
ludek
Mi się wydaje że zazwyczaj mniej mm zjadają niż mleka mamy. Myślisz że rozróżnia twoje mleko i mm?Nie, ale chce skończyć ściągnie pokarmu. N moim ładnie przybiera zjadając 90-110 ml. Przy rozszerzaniu diety albo zje albo nie zje czegoś innego, ale głównym posiłkiem będzie dalej mleko a mm Zjada mi 60-70ml nie więcej o ile w ogóle złapie.
Pierwsza przespana noc [emoji106] tylko o 1wszej smoczka mąż dał i 6.30 butla weszła [emoji854]
walczaca o szczescie
No to pięknie Wam idzie! Gratuluję:-)) Mamuśka wyspana??Pierwsza przespana noc [emoji106] tylko o 1wszej smoczka mąż dał i 6.30 butla weszła [emoji854]
reklama