reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zosia wypiła butlę o 19 i drugą o 7 [emoji106] obudziła się dwa razy raz pociągnęła z cycka, ale chyba mi się pokarm kończy, bo z drugiego nic już uciągnąć nie może.
Głupie pytanie mam. Czemu w trakcie jedzenia ciągle Jej się smoczek zasysa?

Kochana, a jaką masz butelkę? U nas też się zasysa, ale przez ten dodatek antykolkowy. Czemu to sama nie wiem, bez tego dodatku smoczek nie wpada do środka.

Tobie idzie swietnie !!!!!! A dziewczyny rosną w oczach :)pokaż ksiezniczki :Di jak tam badania wyszly z krwi ?
A wiesz zdecydowanie lepiej! Mamy jeszcze suplementowac żelazo ale zmniejszamy dawki :-D
20181007_114445.jpg
20181007_114431.jpg

Załączniki

• 20181007_114445.jpg
    20181007_114445.jpg
    80,5 KB · Wyświetleń: 649
  • 20181007_114431.jpg
    20181007_114431.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 666
Cześć dziewczyny,
Część z was może mnie kojarzyć z forum staraczkowego in vitro. Jestem w 13 tyg 3 dzień, w środę miałam pierwsze prenatalne i wszystko wyszło ok. Zaczynałam z ciążą bliźniaczą ale w 10 tyg okazało się, że jednemu Babelkowi przestało bić serduszko.
Pewnie będę was zasypywac pytaniami bo to moja pierwsza ciąża :)
Miłego dnia wszystkim!
Witamy :-) rozpuść się z Nami :-)

reklama
Do góry