walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja też wcale :-)Wcale hi hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też wcale :-)Wcale hi hi hi
Wcale hi hi hi
Ja tak samo [emoji4]Ja też wcale :-)
Ja tak samo [emoji4]
Moja na butli to nie pomogę bo je co 3-4 h ale na cycku może tak być. Jeżeli przybiera prawidłowo na wadze to jest ok.Dziewczyny a czy wasze dzieci tez jedzą baaaardzo nieregularnie? Chciałabym żeby Nastka jadła co te 3h ale o ile wczoraj wisiała na mnie kilka godzin tak dzisiaj je bardzo niewiele... budzi sie, pociamka 5 min i sen... dlaczego tak? Macie na to jakieś sposoby bo mam wrażenie ze ona jest cały dzien głodna
Ślicznotka.Dziewczyny a czy wasze dzieci tez jedzą baaaardzo nieregularnie? Chciałabym żeby Nastka jadła co te 3h ale o ile wczoraj wisiała na mnie kilka godzin tak dzisiaj je bardzo niewiele... budzi sie, pociamka 5 min i sen... dlaczego tak? Macie na to jakieś sposoby bo mam wrażenie ze ona jest cały dzien głodna
Niebardzo... Mi się nigdy to nie pokryło z rzeczywistą wagą Zosi. Tak tylko orientacyjnie można sprawdzić, ale Ty potrzebujesz dokładnieWłaśnie nie mam sama jak tego sprawdzić. Położna przychodzi jutro z waga ale ja tej położnej nie ufam.. jakoś jako człowiek nie pasuje mi.. a czy ważenie siebie z dzieckiem a potem tylko siebie jest miarodajne - różnica wagi jako waga anastazji? Bo jedynie zwykła wagę łazienkowa w domu mam...
Barburka ona ma 2tygodnie.Dziewczyny a czy wasze dzieci tez jedzą baaaardzo nieregularnie? Chciałabym żeby Nastka jadła co te 3h ale o ile wczoraj wisiała na mnie kilka godzin tak dzisiaj je bardzo niewiele... budzi sie, pociamka 5 min i sen... dlaczego tak? Macie na to jakieś sposoby bo mam wrażenie ze ona jest cały dzien głodna
To rób tak jak Ewunka, miska z kocem na wagę i do niej Anastazję wkładaj.Właśnie nie mam sama jak tego sprawdzić. Położna przychodzi jutro z waga ale ja tej położnej nie ufam.. jakoś jako człowiek nie pasuje mi.. a czy ważenie siebie z dzieckiem a potem tylko siebie jest miarodajne - różnica wagi jako waga anastazji? Bo jedynie zwykła wagę łazienkowa w domu mam...
Niestety to tak sie nie da. Na chwile obecna to Ty do niej sie musisz dostosowac. Cyc jest kiedy ona chce i niestety może na nim wisiec nawet 20h na dobe. Wiem to tylko z teorii ze szkoły rodzenia.Dziękuje za rady i za wszystkie dobre słowa o Anastazji właśnie dzis ma 2 tygodnie ja po prostu nie chce żeby głodna była bo wcale nie płacze jak sie przebudzi tylko lezy.. to rozbudzam zmiana psnpetsa i wciskam cycka i po prostu chciałabym żeby to karmienie inaczej wyglądało..
Dzieki kochana No właśnie wczoraj wieczorem już właściwie było okej. Dziś tez spoko. Chyba zamartwiałam się na zapas ale ja to już tak mam.. jutro wizyta u doktorka to się wszystko wywiemJeżeli masz na myśli cholestazę to jeszcze stanowczo za wcześnie na nią. Ona wychodzi dopiero coś koło 30 tc. Może masz na coś uczulenie albo po prostu hormony.