Ewunka
Fanka BB :)
U nas dokladnie rak samo po miesiacu jadła caly posilek - 200 ml bez poprawiania mlekiemU nas ulewania nie bylo, a po ok miesiacu rozszerzania zaczela jesc cala porcje bez poprawiania mlekiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas dokladnie rak samo po miesiacu jadła caly posilek - 200 ml bez poprawiania mlekiemU nas ulewania nie bylo, a po ok miesiacu rozszerzania zaczela jesc cala porcje bez poprawiania mlekiem.
A ile ma miesiecy?Szczęściara... moja wszystkim pluje. Była marchewka, dynia z ziemniakiem i kaszka do tego w desperacji owoce ze skutkiem takim samym jak nie gorszym.
Jesli masz swoje mleko i chcesz karmic to nie podawaj mm, nie ma sensu. Nie sadze zeby po nim mniej ulewal, jesli ulewa na piersi. Raczej bywa odwrotnie. Zazwyczaj ok 3go miesiaca sie sytuacja normalizuje wiec pozostaje czekac [emoji6]Mój mały ulewa bardzo dużo. Wczoraj chciałam zobaczyć jak będzie się zachowywał po mm i podałam mu 3 butelki.Dzisiaj chciałam kontynuować mm ale nie mam serca wylać mojego mleka bo nie mam w czym już go trzymać. I teraz mam wyrzuty sumienia że podałam mu mm.Gdzies czytałam że nawet 1 butelka burzy florę jelitowa malucha jeśli wcześniej pil tylko moje.Dziewczyny rozgrzeszcie mnie albo ochrzancie
Ślicznota! I włosy meeega [emoji173]Dziewczyny a czy wasze dzieci tez jedzą baaaardzo nieregularnie? Chciałabym żeby Nastka jadła co te 3h ale o ile wczoraj wisiała na mnie kilka godzin tak dzisiaj je bardzo niewiele... budzi sie, pociamka 5 min i sen... dlaczego tak? Macie na to jakieś sposoby bo mam wrażenie ze ona jest cały dzien głodna
A butle dajesz o regularnyvh godzinach czy różnie? Moje są na moim mleku z butli. Do tej pory jadły co 3 godziny, czasami krzyk był nawet co 2 godziny a teraz zdarza się że nie jedzą nawet 4.Moja na butli to nie pomogę bo je co 3-4 h ale na cycku może tak być. Jeżeli przybiera prawidłowo na wadze to jest ok.
Jesteś najlepszą mamą na świecie i wszystko co robisz jest najlepsze dla Twojego malucha. Skoro starcza Ci mleka staraj się nie podawać mm, al3 jak podasz to nic si3 nie stanie. Ja też kilka razy podałam chyba dokładnie 3, w trakcie wizyt u lekarza np o dziewczyny mają się po nim świetnie, chociaż zjadły to mniej niż mojego;-)Mój mały ulewa bardzo dużo. Wczoraj chciałam zobaczyć jak będzie się zachowywał po mm i podałam mu 3 butelki.Dzisiaj chciałam kontynuować mm ale nie mam serca wylać mojego mleka bo nie mam w czym już go trzymać. I teraz mam wyrzuty sumienia że podałam mu mm.Gdzies czytałam że nawet 1 butelka burzy florę jelitowa malucha jeśli wcześniej pil tylko moje.Dziewczyny rozgrzeszcie mnie albo ochrzancie
4 i 10 dni takze dopiero zaczynamy nasza przygodeA ile ma miesiecy?
Napisałam priv Paulina jak możesz to odpiszNo ja byłam pewna ,ze to mój malutki synek a tu taki psikus hehe nie ważne co ważne aby było zdrowe już i tak kocham najmocniej na świecie ciekawe co się okaże w wtorek hehe może znowu odzyska siusiaka he