Boszszsze jaki on sliczny ❤❤❤❤❤❤U nas zimnooooo ..kuku ciotki.Moj Skarbek Zobacz załącznik 903215
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Tez mialam taki okres duzego swedzenia w trzecim miesiacu. Ale zmienilam zwykly balsam na Mustele i mi przeszlo. Za to mam coraz bardziej sucha skore na glowie, miejscami pojawia sie lupiez i sie zastanawiam czy kurcze moge Nizoral uzywac [emoji848]Dziewczyny może tu mi któraś z Was pomoze mianowicie od kilku dni swędzi mnie skóra głowy, dłonie i stopy. I wczoraj wyczytałam w necie o czymś takim jak cholerostaza!! I jestem przerażona! Dziś 11+6tc czy któraś z Was miała podobnie albo słyszała o czymś takimi?? Ratunku!!! Wizytę mam w środę. Spróbuje umówić się na jutro albo chociaż na wtorek a tym czasem liczę na Wasza pomoc[emoji173]️
chlopkers
Ile slodyczy na jednym zdjeciu [emoji173][emoji173][emoji173]U nas zimnooooo ..kuku ciotki.Moj Skarbek Zobacz załącznik 903215
chlopkers
Paulina, ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka, na dwoch prenatalnych lekarze mowili, ze na 70% dziewczynka, wiec jak pozniej na Nifty okazalo sie z badan DNA plodu ze to chlopiec, w pierwszej chwili pomyslalam, ze pomylili probki [emoji12][emoji12] ale pozniej synek pokazal siusiaczka i nie bylo zadnych watpliwosci [emoji6]Ja czułam ,ze będzie synek a tu taki psikus będzie dziewczynka hehe zobaczymy co się okaże w wtorek
No ja byłam pewna ,ze to mój malutki synek a tu taki psikus hehe nie ważne co ważne aby było zdrowe już i tak kocham najmocniej na świecie ciekawe co się okaże w wtorek hehe może znowu odzyska siusiaka hePaulina, ja od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka, na dwoch prenatalnych lekarze mowili, ze na 70% dziewczynka, wiec jak pozniej na Nifty okazalo sie z badan DNA plodu ze to chlopiec, w pierwszej chwili pomyslalam, ze pomylili probki [emoji12][emoji12] ale pozniej synek pokazal siusiaczka i nie bylo zadnych watpliwosci [emoji6]
dżoasia
4 blastki z 5tej doby zamrożone. 2 jakieś wczesne, 2 rozwinięte, ale jutro będę pytac jakiej klasy dokładnie są. 2 pozostałe mieli trzymać do dzisiaj, jutro właśnie maja dzwonić co z nimi. Dziękuję za pamięć:*
Mi lekarZ pozwolił raz użyć cała szaszetke i podziałało a miałam już wręcz strupy pod paznokciami i jak ręką odjął 1-2 można uzycTez mialam taki okres duzego swedzenia w trzecim miesiacu. Ale zmienilam zwykly balsam na Mustele i mi przeszlo. Za to mam coraz bardziej sucha skore na glowie, miejscami pojawia sie lupiez i sie zastanawiam czy kurcze moge Nizoral uzywac [emoji848]
chlopkers
To tak zrobie [emoji846]Mi lekarZ pozwolił raz użyć cała szaszetke i podziałało a miałam już wręcz strupy pod paznokciami i jak ręką odjął 1-2 można uzyc
Ewunka
Niezła ekipa.4 blastki z 5tej doby zamrożone. 2 jakieś wczesne, 2 rozwinięte, ale jutro będę pytac jakiej klasy dokładnie są. 2 pozostałe mieli trzymać do dzisiaj, jutro właśnie maja dzwonić co z nimi. Dziękuję za pamięć:*
Miałas następna 3 stymulacjie ? Bo z ostatniej bylo cos mizernie z tego co pamiętam - opowiedz
reklama
Ewunka