reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Zosia teraz nosi i już od jakiegoś czasu 74. Ma skończone 7 miesięcy. Tyle że zależy od firmy ubrania itd. Ze Smyka np wchodzi w 68,74 i 80 [emoji12]

reklama
Ja miałam odłożone 62 z Pepco i czekały na swoją kolej. Jak chciałam założyć ostatnio pajaca to okazał się być za mały i w konsekwencji nówka poszła do reklamówki z za małymi rzeczami. 5-10-15 tez mi się wydaje ma małe rozmiary bo kupiłam rampersa 62 i ledwo przez głowę przeszedł. Smyk ma ok rozmiarówkę.
Oj tak 5 10 15 też strasznie male...

Zosia teraz nosi i już od jakiegoś czasu 74. Ma skończone 7 miesięcy. Tyle że zależy od firmy ubrania itd. Ze Smyka np wchodzi w 68,74 i 80 [emoji12]

Mam jeszcze większy mętlik niż przed tym jak zadałam pytanie :-D chyba po prostu jak się mała urodzi będzie kolejny przegląd garderoby nie po numerach a po przyłożeniu do jej ciałka :p

Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Mój ma 5,5 miesiąca i nosi 68. 74 to ubieramy pajace do spania [emoji33][emoji23]

Wszyscy mi mówią, że on jest znacznie większy jak na swój wiek. To pewnie po tacie ma [emoji4]

Mamuśki to i ja mam pytanko. Mój synek nie miał nigdy styczności z butelką. Teraz pediatra zalecił jego przepajanie woda, ale on nie wie jak z tej butelki pić.
Niedługo też będę powoli chciała podawać mm i jak mogę zachęcić młodego do butli?
Mam ten sam problem, Tosia jest zafiksowana na cyca i koniec, z butli nie chce pic za zadne skarby, kupilam butelke "ostatniej szansy" i tez nie chce Link do: MIMIJUMI Butelka dla niemowląt 240 ml
Niby fajnie ale jak trzeba gdzies wyjsc to stres ze dziecko glodne i nikt poza mną nie nakarmi

Mamuśki to i ja mam pytanko. Mój synek nie miał nigdy styczności z butelką. Teraz pediatra zalecił jego przepajanie woda, ale on nie wie jak z tej butelki pić.
Niedługo też będę powoli chciała podawać mm i jak mogę zachęcić młodego do butli?
Mam ten sam problem, Tosia jest zafiksowana na cyca i koniec, z butli nie chce pic za zadne skarby, kupilam butelke "ostatniej szansy" i tez nie chce Link do: MIMIJUMI Butelka dla niemowląt 240 ml
Niby fajnie ale jak trzeba gdzies wyjsc to stres ze dziecko glodne i nikt poza mną nie nakarmi

reklama

Do góry